Disainiajakiri
Disainiajakiri
Betoonist Seinaplaadid

Tonk Mint

Betoonist Seinaplaadid Betoon on väga traditsiooniline materjal, mis pole pärast selle leiutamist 1800. aastate keskel palju muutunud. Tonki puhul on betoonil loominguline ja kaasaegne tõlgendus. Igal Tonki disainil on modulaarne struktuur, mida saab isikupärastada nurkadega mängides. See majutusasutus annab inimestele võimaluse kujundada oma seinad vastavalt oma maitsele, eelistustele ja kujutlusvõimele. Tonki rahapaja kujundus oli inspireeritud looduses leiduvatest piparmündilehtedest. Seda mudelit saab kasutada koos variatsioonidega ka erinevate motiivide saamiseks, mis on kõigi Tonki disainilahenduste eristav omadus.

Projekti nimi : Tonk Mint, Disainerite nimi : Tonk Project, Kliendi nimi : Tonk Project.

Tonk Mint Betoonist Seinaplaadid

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.