Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kassi Voodi

Catzz

Kassi Voodi Catzzi kassivoodi kujundamisel ammutati inspiratsiooni nii kasside kui ka omanike vajadustest ning vajadusest ühendada funktsioon, lihtsus ja ilu. Kasside vaatlemisel inspireerisid nende unikaalsed geomeetrilised tunnused puhast ja äratuntavat vormi. Mõned iseloomulikud käitumismustrid (nt kõrva liikumine) lisati kassi kasutajakogemusse. Omanikke silmas pidades oli ka eesmärk luua mööblitükk, mida nad saaksid kohandada ja uhkelt kuvada. Pealegi oli oluline tagada lihtne hooldus. Seda kõike võimaldab klanitud geomeetriline disain ja modulaarne struktuur.

Projekti nimi : Catzz, Disainerite nimi : Mirko Vujicic, Kliendi nimi : Mirko Vujicic.

Catzz Kassi Voodi

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.