Disainiajakiri
Disainiajakiri
Teekann

Unpredictable

Teekann Tulevikus mängib toote kujundamisel üha suuremat rolli kasutajakogemus. Kuna igal tarbijal on oma ainulaadne omadus, tuleks inimlikumate toodete kujundamisel arvestada tarbija kõigi aspektide tunnetamisega. Selle kujunduse idee on julgustada kasutajaid kujundama oma teekannu vastavalt oma mõistusele ja kujutlusvõimele. Erinevate painduvate komponentide lahtivõtmisel ja uuesti kokkupanemisel saavad kasutajad muuta teekannu välimust ja meetodeid kasutades, mis pakub igapäevaelus palju nalja.

Projekti nimi : Unpredictable, Disainerite nimi : zhizhong, Kliendi nimi : .

Unpredictable Teekann

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.