Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mallide Joonistamine

insectOrama

Mallide Joonistamine InsectOrama on 6 joonistusmalli komplekt, mis sisaldab 48 kuju. Lapsed (ja täiskasvanud) saavad neid kujuteldavate olendite joonistamiseks kasutada. Vastupidiselt enamikule joonistusmallidele, ei sisalda putukasOrama tervikkujusid, vaid ainult osi: pead, kehasid, käpad ... Muidugi putukate osi, aga ka teiste loomade ja inimeste tükke. Pliiatsi abil on paberile võimalik leida lõputu hulk olendeid ja need seejärel värvida.

Projekti nimi : insectOrama, Disainerite nimi : Stefan De Pauw, Kliendi nimi : .

insectOrama Mallide Joonistamine

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.