Disainiajakiri
Disainiajakiri
Näitusekujundus

First Photographs of Hong Kong

Näitusekujundus Taskulampide indikaatormudelid seati nii, et need suunaksid külastajaid näitusesaali sissepääsu juurde, kus ees ootab hiiglaslik valge kaameraga mudel. Selle ees seistes saavad külastajad näha varase Hongkongi mustvalge foto ja näitusekoha praeguse välisilme ülimuslikke vaateid. Selline seade eeldab, et külastajad saavad vaadata vana Hongkongit hiiglasliku kaamera kaudu ja selle näituse kaudu tutvuda Hongkongi fotograafia ajalooga. Siseruumides kasutatavad rotunda ja majakujulised stendid seati üles nii ajalooliste fotode kuvamiseks kui ka Victoria linna proovikiviks.

Projekti nimi : First Photographs of Hong Kong, Disainerite nimi : Lam Wai Ming, Kliendi nimi : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong Näitusekujundus

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.