Disainiajakiri
Disainiajakiri
Töö Nagu Kodus

PACO Operation Hub

Töö Nagu Kodus Töötajad on äri jaoks kõige väärtuslikum varandus. Kujundus pakkus harmooniat ja funktsionaalset ruumi, kellele võiksid päevas kõige kauem viibida. Kaasaegne ja luksuslik õhkkond, mis ei anna mitte ainult ilu, annaks see mõnus ja erakordne töö ka hea mudeli nende klientide visiitidele, mis sünkroniseeruks nende ootustega oma kaubamärgi kvaliteeditulemustele. Kõige keerulisem ülesanne oli kontoripinna maksimeerimine, paigutades tohutud talad üle lae ... lõpuks oli ehitatud kahekorruseline ruum, et luua kasutatav ala 1600–3000 ruutjalga jalgadega, pidades silmas asustamist.

Projekti nimi : PACO Operation Hub, Disainerite nimi : Philip Tse, Kliendi nimi : PACO Communications.

PACO Operation Hub Töö Nagu Kodus

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.