Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kirjatarbed

commod – Feines in Holz

Kirjatarbed „Commod“ on spetsialiseerunud sisetöödele. Tõsi motole “peened puittooted” realiseerib ettevõte eriti eksklusiivseid elamuprojekte. Kontoritarbed pidid seda nõuet täitma. Eriti segatud värvi abil on realiseeritud vähendatud, kuid mänguline paigutus. Kontoritarbed kajastavad nii ettevõtte stiili kui ka ideoloogiat kasutada ainult kõige hinnalisemat materjali: paber on valmistatud 100 protsenti puuvillast, ümbrikud ehtsast puidust spoonist. Visiitkaardid "kehastavad" ettevõtete tunnuslause, luues kolmemõõtmelise ruumi, mis sisaldab tüüpilisi puittooteid.

Projekti nimi : commod – Feines in Holz, Disainerite nimi : Jens Lattke, Kliendi nimi : Lattke und Lattke.

commod – Feines in Holz Kirjatarbed

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.