Disainiajakiri
Disainiajakiri
Riiulisüsteem

Quadro Qusabi

Riiulisüsteem Quadro Qusabi riiulisüsteem (või lähiajal QQ) on inspireeritud tellingute mitmekülgsusest. Qusabi (tähendab jaapani keeles "kiilu") sisestatakse soovitatava kõrgusega postidesse. Riiulid ja sahtlid asetatakse Qusabi kiiludele ilma tööriistade või mutriteta. Mis tahes riiuli või sahtli saab igal ajal asendada. Uut QQ-süsteemi on lihtne kokku panna ainult 2 riiuli, 4 posti ja ühe korgiga. Väikseima riiuli suurus on 280 ruut cm. Muud riiulid on 8 cm laiemad või pikemad. QQ-süsteemi saab nii uuesti kokku panna kui ka lõputult laiendada, lisades olemasolevasse süsteemi uued postitused ja riiulid.

Projekti nimi : Quadro Qusabi, Disainerite nimi : Sonia Ponka, Kliendi nimi : MultiMono.

Quadro Qusabi Riiulisüsteem

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.