Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tugitool

The Monroe Chair

Tugitool Silmatorkav elegants, idee lihtsus, mugav, kujundatud pidades silmas jätkusuutlikkust. Monroe tool on katse tugitooli valmistamisega seotud tootmisprotsessi drastiliselt lihtsustada. Selles kasutatakse ära CNC-tehnoloogiate potentsiaali korduvalt MDF-st lameda elemendi väljalõikamiseks, seejärel surutakse need elemendid ümber kesktelje, moodustades kompleksselt kõverdatud tugitooli. Tagajalg liigub järk-järgult seljatoeks ja käetugi esijalaks, luues selge esteetika, mis on täielikult määratletud tootmisprotsessi lihtsusega.

Projekti nimi : The Monroe Chair, Disainerite nimi : Alexander White, Kliendi nimi : .

The Monroe Chair Tugitool

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.