Disainiajakiri
Disainiajakiri
Valgustusnäitus Ja Pood

Light Design Center Speyer, Germany

Valgustusnäitus Ja Pood Tehasehoones asuva uue valguskeskuse Speyeri müügisaal pidi olema kujundatud näitusepinnaks, nõustamisalaks ja kohtumispaigaks. Kõigi uusimate valgustrendide, tehnoloogiate ja valguskujunduste jaoks tuli siin luua sisekujunduse sünergiat tekitav raam. Selle keerukas struktuur oli ehitada kogu valguse näituse selgroog, kuid samal ajal ei pidanud see kunagi varjutama eksponeeritavate valgustusobjektide prioriteeti. Loodus lõi selleks inspiratsiooniks ühendava kuju: "twister" - nähtamatute jõududega loodusnähtus ...

Projekti nimi : Light Design Center Speyer, Germany, Disainerite nimi : Peter Stasek, Kliendi nimi : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Valgustusnäitus Ja Pood

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.