Disainiajakiri
Disainiajakiri
Keraamiline Plaat

eramosa

Keraamiline Plaat Eramosa: maskuliinsed… Naturaalsete ja soojade värvitoonidega seeriad sisaldavad pehmet ja meeldivat kontrasti ning valgustavad laias kasutusvalikus erinevaid võimalusi. Seeria, mis säilitab naturaalsuse kuni viimase punktini, kasutades peeneteralist vaateseina 21 x 63 ja 40 x 40 põrandaplaatide mõõtmeid, mis on parandatud, parandatud ja kehastab kõiki digitaaltehnoloogia eeliseid. 21x63 suurused Edera ja Leaf kaunistused lisavad sarja lihtsusele dünaamilisust.

Projekti nimi : eramosa, Disainerite nimi : Bien Seramik Design Team, Kliendi nimi : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Keraamiline Plaat

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.