Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tool, Virnastav Tool

xifix-one

Tool, Virnastav Tool Kujundus põhineb vajalikul hulgal füüsikat ja materjali, mitmekordse kasutusega, sise-välistingimustes, nurgatooli, virnastamise tooli, ümmargust pehmet, Feng Shui. Kaalukandekonstruktsioon koosneb ühest lõputust torust. Iste kinnitatakse kahes aksiaalses punktis ja asetatakse konstruktsiooni kolmanda punkti kohale. Raami aksiaalsed fikseeritud punktid võimaldavad istmel selja taha pöörata ja toole saab üksteise külge virnastada. Iste saab hõlpsalt eemaldada, vahetada saab erinevat materjali, polstrit, kuju, värvi ja disaini.

Projekti nimi : xifix-one, Disainerite nimi : Juergen Josef Goetzmann, Kliendi nimi : Creativbuero.

xifix-one Tool, Virnastav Tool

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.