Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kaasaskantav Kõlar

Ballo

Kaasaskantav Kõlar Šveitsi disainistuudio BERNHARD | BURKARD disainis OYO-le ainulaadse kõlari. Kõlari kuju on täiuslik kera, millel puudub tegelik alus. BALLO kõlar laseb, rullib või ripub 360-kraadise muusikaelamuse saamiseks. Kujundus järgib minimalistliku disaini põhimõtteid. Värviline vöö sulandab kahte poolkera. See kaitseb kõlarit ja suurendab bassitoone pinnal lebades. Kõlaril on sisseehitatud laetav liitiumaku ja see ühildub enamiku heliseadmetega. 3,5 mm pistik on tavaline kõrvaklappide pistik. BALLO kõlar on saadaval kümnes erinevas värvitoonis.

Projekti nimi : Ballo, Disainerite nimi : Bernhard Burkard, Kliendi nimi : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Kaasaskantav Kõlar

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.