Disainiajakiri
Disainiajakiri
Panga Hq Filiaal

DBS HQ

Panga Hq Filiaal allen intervjuu eesmärk oli rakendada uusimaid pangandustehnoloogiaid, et täiustada ja parendada klientide kontorisisest kogemust nende uues peakontoris Marina Bay finantskeskuse tornis, Singapuris. Saadud jaepanga kujunduses kasutatakse liikumistundlikku interaktiivset digitaalset tervitusseina, kiireid teenindusjaamu kiirete tehingute tegemiseks ja tšeeli abiseadmete paigaldamist pool-erakonsultatsioonide kaustadesse. Filiaal koosneb ka 300-kohalisest auditooriumist ja esimesest filiaalisisesest televisioonistuudiost Channel News Asia jaoks. Spetsiaalsed salongid fo

Projekti nimi : DBS HQ, Disainerite nimi : Allen International, Kliendi nimi : allen international.

DBS HQ Panga Hq Filiaal

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.