Disainiajakiri
Disainiajakiri
Müügisalong

Segmentation

Müügisalong Kingade pehmeid jooni ei saa koha tõlgendamisel tähelepanuta jätta. Et esindada teist rühma elegantseid kingi, mis selles kohas välja paistavad, teise kihi lagi ja kaheksa eksklusiivse disainiga valgustuskomponent, loovad meeleolu, samal ajal aga tunnevad end selles kohas amorfse joonega.

Projekti nimi : Segmentation, Disainerite nimi : Ayhan Güneri, Kliendi nimi : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

Segmentation Müügisalong

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.