Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kaasaskantav Akuümbris

Parallel

Kaasaskantav Akuümbris Sarnaselt iPhone 5-ga on Parallel seadistatud tarbijate huvitamiseks ülikerge akupangaga 2500mAh - see on lootustandva 1,7-kordsem eluiga. See on äärmiselt mugav tarbijatele, kes on alati liikvel ja kasutavad täielikult ära iPhone'i võimalusi. Parallel on eemaldatav aku ja täiendav karm polükarbonaadist ümbris. Lülitage sisse, kui on vaja rohkem toidet. Kaalu kergendamiseks eemaldage. See on ergonoomiliselt kujundatud nii, et see sobib hästi teie kätte. Sisseehitatud välkkaabli ja 5 värvi kaitseümbrisega sobivat korpust jagab see sama pikkust kui iPhone 5.

Projekti nimi : Parallel, Disainerite nimi : Appcessory Pte Ltd, Kliendi nimi : Gosh!.

Parallel Kaasaskantav Akuümbris

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.