Disainiajakiri
Disainiajakiri
Vaatamisrakendus

TTMM for Pebble

Vaatamisrakendus TTMM on Pebble 2 nutikellale pühendatud 130 Watchface'i kollektsiooni. Konkreetsed mudelid näitavad aega ja kuupäeva, nädala päeva, samme, aktiivsuse aega, vahemaad, temperatuuri ja aku või Bluetoothi olekut. Kasutaja saab kohandada teabe tüüpi ja pärast raputamist näha täiendavaid andmeid. TTMM kellapinnad on lihtsad, minimaalsed, esteetilise kujundusega. See on numbrikombinatsioon ja abstraktne info-graafika, mis sobib ideaalselt robotite ajastule.

Vaatamisrakendus

TTMM for Fitbit

Vaatamisrakendus TTMM on 21 kella küljest koosnev kollektsioon, mis on pühendatud Fitbit Versa ja Fitbit Ionic nutikelladele. Kella nägudel on keerukate seadete seadistamine, lihtsalt ekraanil puudutades. See muudab need värvi, kujunduse eelseadete ja kasutaja eelistuste järgi väga kiireks ja hõlpsaks kohandamiseks. See on inspireeritud sellistest filmidest nagu Blade Runner ja Twin Peaks.

Watchface Apps

TTMM

Watchface Apps TTMM on Pebble Time ja Pebble Time Round nutikellade vaatluspindade kollektsioon. Siit leiate kaks rakendust (nii Androidi kui ka iOS-i platvormile) 50 ja 18 mudeliga üle 600 värvivariatsioonis. TTMM on lihtne, minimaalne ja esteetiline numbrite ja abstraktsete infograafikute kombinatsioon. Nüüd saate oma aja stiili valida igal ajal.

Külalistemaja Arhitektuuri Kujundamine

Barn by a River

Külalistemaja Arhitektuuri Kujundamine Projekt “Ait jõe ääres” vastab väljakutsele luua asustatud ruum, tuginedes ökoloogilisele kaasatusele, ning pakub välja konkreetse arhitektuuri ja maastiku läbitungimise probleemi kohaliku lahenduse. Maja traditsiooniline arhetüüp tuuakse selle vormide askeetluse juurde. Katuse seederkivi ja rohelised seinad varjavad hoonet inimese loodud maastiku rohus ja põõsas. Klaasiseina tagant paistab kaljune jõeäär.

Parfümeeria Supermarket

Sense of Forest

Parfümeeria Supermarket Selle projekti inspiratsiooniks sai pilt poolläbipaistvast talvemetsast. Naturaalse puidu ja graniidi tekstuuride rohkus kastab vaataja plastiliste voogude ja loodusnähtude visuaalsete muljete voogu. Tööstuslikku tüüpi seadmeid pehmendavad punase ja rohelise oksüdeeritud vase värvid. Kauplus on tõmbe- ja suhtluskoht rohkem kui 2000 inimesele päevas.

Parfümeeriakauplus

Nostalgia

Parfümeeriakauplus 1960–1970 aastate tööstusmaastikud inspireerisid seda projekti. Kuumvaltsitud terasest metallkonstruktsioonid loovad antiutoopia realistliku intonatsiooni. Vanade aedade roostetav profiilplekk loob täieliku sõnavabaduse õhkkonna. Avatud tehnilised kommunikatsioonid, räbal krohv ja graniidist tööpinnad lisavad kuuekümnendate aastate interjööri tööstuslikku šikki.