Disainiajakiri
Disainiajakiri
KĂĽlalistemaja Sisekujundus

Barn by a River

Külalistemaja Sisekujundus Projekt “Ait jõe ääres” vastab väljakutsele luua asustatud ruum, tuginedes ökoloogilisele kaasatusele, ning pakub välja konkreetse arhitektuuri ja maastiku läbitungimise probleemi kohaliku lahenduse. Maja traditsiooniline arhetüüp tuuakse selle vormide askeetluse juurde. Katuse seederkivi ja rohelised seinad varjavad hoonet inimese loodud maastiku rohus ja põõsas. Klaasiseina tagant paistab kaljune jõeäär.

Valgustus

Thorn

Valgustus Uskudes, et looduses on võimalik orgaanilisi vorme kasvatada ja eristada, häirimata nende struktuuri ja ekspressiooni kokkusattumuste kaudu ning et inimestel on instinktiivne sugulus looduslike vormide vastu, ütles Yılmaz Dogan, et Thorni kujundamisel tahtis ta kasvu kajastada vormidega, mis jäljendada loodust ilma mõõtmete piiranguteta valgustuses. Thorn, mis on Thorn loodusliku haru inspiratsiooniallikas; kasvab juhuslikus struktuuris ja moodustab loomuliku kuju, vastab erinevatele vajadustele ja hea valgustuskujunduse korral pole tal suurusepiiranguid.

Palvesaal

Water Mosque

Palvesaal Objekti tundliku teostusega saab hoone mere jätkuks tõstetud platvormi kaudu, mis toimib Palvesaalina ja laieneb lõpmatu poole. Vedelad moodustised viitavad mere liikumisele, et ühendada mošee ümbrusega. Hoone paistab silma selle funktsiooni olemuse poolest ja väljendab Lähis-Ida arhitektuuri filosoofiat füüsiliselt tänapäevaselt. Saadud välisilme loob nii ikooniks silueti kui ka kaasaegses kujunduskeeles realiseeritud tüpoloogia leiutamise.

Laud

Patchwork

Laud Yılmaz Dogan, kes alustas ideega, et laualaual võiks koos kasutada erinevaid tööstuslikke materjale, ütles, et ta on kujundanud teie lauale paindlikkuse, mida saate igal ajal erinevate suundumustega kohandamiseks muuta. Patchwork on oma täiesti puruneva kujundusega dünaamiline disain, mida saab hõlpsasti kohandada erinevatesse ruumidesse nagu söögi- ja koosolekulauad.

Veepuhastusjaam

Waterfall Towers

Veepuhastusjaam Hoone ületab asukoha, kuna see kujundab ümber tehisplatsi, mis saab osaks ühtsest looduskeskkonnast. Linna ja looduse vahelise piiri määratleb ja tugevdab tammi olemasolu. Iga vorm seostub teisega, peegeldades looduse sümbiootilisi järjestamissüsteeme. Täpsemalt, konkreetses kontseptsioonis toimub maastiku ja arhitektuuri ühilduvus veevoolu kasutamisel funktsionaalse ja seejärel organisatsioonilise elemendina.

Kohvilaud

Ripple

Kohvilaud Kasutatavad keskmised lauad asuvad tavaliselt tühikute keskel ja põhjustavad lähenemisprobleemidega raskusi. Sel põhjusel kasutatakse selle tühiku avamiseks hooldustabeleid. Selle probleemi lahendamiseks on Yılmaz Dogan ühendanud Ripple'i kujundamisel kaks funktsiooni ja välja töötanud dünaamilise tootekujunduse, mis võib olla nii keskmine alus kui ka hoolduslaud, mis liigub asümmeetrilise käega ja liigub kauguses. See dünaamiline liikumine langes kokku Ripple'i vedelate kujundusjoontega, mis peegeldasid loodusest tilga varieeruvust ja selle tilga moodustatud laineid.