Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jaht

Portofino Fly 35

Jaht Portofino Fly 35, mis on täidetud loomuliku valgusega suurtest akendest, mis asuvad saalis, ka kajutites. Selle mõõtmed pakuvad sellises suuruses paadis ennenägematut ruumi. Kogu interjööris on värvipalett soe ja naturaalne, valides värvide ja materjalide tasakaalukompositsioonid, muutes keskkonnad moodsateks ja mugavateks aladeks, järgides sisekujunduse rahvusvahelisi suundumusi.

Veinisildid

KannuNaUm

Veinisildid KannuNaUm veinisiltide kujundust iseloomustab rafineeritud ja minimaalne stiil, mis saadakse sümbolite otsimisel, mis esindaksid nende ajalugu. Pikaealisuse maa viinamarjakasvatajate territoorium, kultuur ja kirg on kokku jagatud kaheks kooskõlastatud märgiseks. Kõike täiustab saja-aastase viinamarjakujundus, mis on tehtud 3D-s valatud kulla tehnikaga. Ikoonograafiline kujundus, mis kajastab nende veinide ajalugu ja koos nendega sündinud maa ajalugu, Sardiinia sajandite tähtpäevade maa Ogliastra.

Raamatupood

Guiyang Zhongshuge

Raamatupood Mägiste koridoride ja stalaktiidist grotto-ilmega raamaturiiulitega tutvustab raamatupood lugejatele Karsti koopa maailma. Sel viisil pakub disainimeeskond fantastilisi visuaalseid kogemusi, levitades samal ajal kohalikke eripärasid ja kultuuri suurematele rahvahulkadele. Guiyang Zhongshuge on Guiyangi linnas olnud kultuuriline tunnus ja linna vaatamisväärsus. Lisaks ületab see ka kultuurilise atmosfääri tühimiku Guiyangis.

Veinisiltide Kujundus

I Classici Cherchi

Veinisiltide Kujundus Alates 1970. aastast Sardiinias asuva ajaloolise veinitehase jaoks on see mõeldud klassikute veinisarja etikettide ümberpaigutamiseks. Uute märgiste uurimisel taheti säilitada seos ettevõtte traditsiooni järgimisega. Erinevalt eelmistest etikettidest andis see elegantsi, mis sobib hästi veinide kõrge kvaliteediga. Etikettide jaoks on kasutatud Braille'i tehnikat, mis toob elegantsi ja stiili ilma kaalumiseta. Lillemuster põhineb Usinis asuva lähedal asuva Santa Croce'i kiriku mustri graafilisel joonisel, mis on ka ettevõtte logo.

Raamatupood

Chongqing Zhongshuge

Raamatupood Kaasates raamatupoes suurepärase Chongqingi maastiku, on disainer loonud ruumi, kus külastajad võivad lugemise ajal tunda end võluvas Chongqingis. Kokku on viit tüüpi lugemisala, millest igaüks on justkui eripäraga imedemaa. Chongqing Zhongshuge raamatupood on pakkunud tarbijatele uhkemaid kogemusi, mida neil pole veebipoodide kaudu võimalik saada.

Lipulaev

Zhuyeqing Green Tea

Lipulaev Tee joomine eeldab nii soodsat keskkonda kui ka head tuju. Kujundaja esitleb vabakäe tindimaalimise teel pilvede ja mägede motiivi ning puistab suletud piiratud ruumi paar kaunist Hiina maastikumaali. Kohandatud funktsioonikandjate kaudu on disainer loonud tarbijatele sensoorse kogemuse, mis toob tohutult sensuaalse efekti.