Disainiajakiri
Disainiajakiri
Raamaturiiul

Amheba

Raamaturiiul Orgaanilist raamaturiiulit Amheba juhib algoritm, mis sisaldab muutuvaid parameetreid ja reeglistikku. Struktuuri kergendamiseks kasutatakse topoloogilise optimeerimise kontseptsiooni. TĂ€nu tĂ€psele mosaiikloogikale on seda vĂ”imalik igal ajal lagundada ja ĂŒle kanda. Üks inimene on vĂ”imeline kandma tĂŒkke ja kokku monteerima 2,5 meetri pikkuse konstruktsiooni. Realiseerimiseks kasutati digitaalse valmistamise tehnoloogiat. Kogu protsessi juhiti ainult arvutites. Tehniline dokumentatsioon polnud vajalik. Andmed saadeti 3-teljelisse CNC-masinasse. Kogu protsessi tulemus on kergekaaluline struktuur.

Avalik Valdkond

Quadrant Arcade

Avalik Valdkond II astme arkaad on muudetud kutsuvaks tĂ€nava kohalolekuks, korraldades Ă”ige tule Ă”igesse kohta. Üldiselt kasutatakse ĂŒmbritsevat valgust terviklikult ja selle efektid lavastatakse hierarhiliselt, et saavutada valguse mustrites variatsioone, mis tekitavad huvi ja soodustavad ruumi suuremat kasutamist. DĂŒnaamilise tunnuspildi kujunduse ja paigutuse strateegiline ĂŒhendamine Ă”nnestus koos kunstnikuga nii, et visuaalefektid tunduvad olevat peenemad kui ĂŒleolevad. PĂ€evavalguse tuhmumisega rĂ”hutab elegantset struktuuri elektrivalgustuse rĂŒtm.

Kunstiinstallatsiooni Kujundus

Kasane no Irome - Piling up Colors

Kunstiinstallatsiooni Kujundus Jaapani tantsu installatsiooni kavand. Jaapanlased on juba vanast ajast vĂ€rve vĂ€rvinud, et pĂŒha asju vĂ€ljendada. Samuti on pĂŒha sĂŒgavust esindava asjana kasutatud paberi kuhjamist ruudukujuliste siluetidega. Nakamura Kazunobu kujundas ruumi, mis muudab atmosfÀÀri, vahetudes erinevate vĂ€rvidega, mille motiiviks on selline ruudukujuline "kuhjamine". Õhus lendavad paneelid, mis asuvad tantsijate kohal, katavad taeva lavaruumi kohal ja kujutavad ruumi lĂ€bivat valguse vĂ€ljanĂ€gemist, mida ilma paneelideta nĂ€ha pole.

Laiendatav Laud

Lido

Laiendatav Laud Lido voldib vĂ€ikeseks ristkĂŒlikukujuliseks karbiks. Kokkupanduna toimib see vĂ€ikeste esemete hoiukarbina. Kui nad tĂ”stavad kĂŒlgplaate, ulatuvad liigendjalad karbist vĂ€lja ja Lido muutub teelauaks vĂ”i vĂ€ikeseks lauaks. Samuti, kui nad kĂŒlgplaadid mĂ”lemalt kĂŒljelt tĂ€ielikult lahti annavad, kujuneb see suureks lauaks, mille ĂŒlemise plaadi laius on 75 cm. Seda lauda saab kasutada söögilauana, eriti Koreas ja Jaapanis, kus söögi ajal pĂ”randale istumine on tavaline kultuur.