Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jalgrattakiiver

Voronoi

Jalgrattakiiver Kiiver on inspireeritud looduses laialt levinud 3D Voronoi struktuurist. Parameetrilise tehnika ja bioonika kombinatsioonil on jalgrattakiiveril parandav väline mehaaniline süsteem. See erineb tavapärasest helveste kaitsekonstruktsioonist selle parandamata bioonilises 3D-mehaanilises süsteemis. Välisjõu mõjul näitab see struktuur paremat stabiilsust. Kerguse ja ohutuse tasakaalus on kiivri eesmärk pakkuda inimestele mugavamat, moodsamat ja ohutumat isiklikku kaitset pakkuvat jalgrattakiiverit.

Söögituba Ja Töötamine

Eatime Space

Söögituba Ja Töötamine Kõigil inimestel on õigus olla seotud aja ja mäluga. Sõna Eatime kõlab hiina keeles aja järgi. Söögikohad pakuvad kohti, kus julgustatakse inimesi rahus sööma, töötama ja meelde tuletama. Aja mõiste on tihedalt seotud töötoaga, mis aja möödudes on muutunud. Töötoa stiilist lähtuvalt hõlmab disain ruumi rajamise põhielementidena tööstuse struktuuri ja keskkonda. Söömaaeg avaldab aimu disaini puhtaimale kujule, segades peeneid elemente, mis pakuvad nii tooreid kui ka viimistletud sisekujundusi.

Fotokunst

Forgotten Paris

Fotokunst Unustatud Pariis on mustvalged fotod Prantsuse pealinna vanadest maa-alustest aladest. See kujundus on repertuaar kohtadest, mida vähesed teavad, kuna need on ebaseaduslikud ja neile on raske juurde pääseda. Matthieu Bouvier on kümme aastat uurinud neid ohtlikke kohti, et avastada seda unustatud minevikku.

Kott

Totepographic

Kott Topograafilisest disainist inspireeritud kandekott, mis on hõlpsasti kaasaskantav, eriti neil tihedatel päevadel, mis veedetakse sisseostude tegemisel või tehingute tegemisel. Tote koti maht on nagu mägi ja see mahutab või kannab paljusid asju. Oraakelluu moodustab koti üldise struktuuri, topograafiline kaart peab olema pinnamaterjal nagu mäe ebaühtlane pind.

Prillipood

FVB

Prillipood Prillipood püüab luua ainulaadse ruumi. kasutades rekombinatsiooni ja kihina erineva suurusega aukudega laiendatud võrgusilma ja rakendades neid arhitektuurseinast siselaeni, näidatakse nõgusate läätsede omadusi - kliirensi ja ebamäärasuse erinevaid efekte. Nurgaga nõgusate läätsede kasutamisel kuvatakse piltide keerdunud ja kallutatud efektid lagede kujundamisel ja vitriinkapil. Kumerate läätsede omadusi, mis muudavad objektide suurust soovi korral, väljendatakse näituse seinal.

Villa

Shang Hai

Villa Villa oli inspireeritud filmist Suur Gatsby, sest meesomanik on ka finantssektoris ning perenaisele meeldib vana 1930ndate Shanghai Art Deco stiil. Pärast seda, kui disainerid uurisid hoone fassaadi, mõistsid nad, et sellel oli ka Art Deco stiil. Nad on loonud ainulaadse ruumi, mis sobib omaniku lemmik 1930ndate Art Deco stiiliga ja vastab tänapäevasele eluviisile. Ruumi ühtsuse säilitamiseks valisid nad mõned 1930ndatel kujundatud prantsuse mööbli, lambid ja aksessuaarid.