Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pakendatud Kokteilid

Boho Ras

Pakendatud Kokteilid Boho Ras müüb pakendatud kokteile, mis on valmistatud parimate kohalike India piiritusjookidega. Toode kannab boheemlaslikku vibi, mis jäädvustab ebatraditsioonilise kunstilise elustiili ning toote visuaalid on abstraktselt kujutatud sumin, mille tarbija saab pärast kokteili joomist. See on suurepäraselt suutnud saavutada keskpunkti, kus kohtuvad ülemaailmsed ja kohalikud, kus nad sulanduvad, et moodustada toote jaoks Glokaali vibe. Boho Ras müüb puhast piiritust 200 ml pudelites ja pakendatud kokteile 200 ml ja 750 ml pudelites.

Lemmikloomade Hooldamise Robot

Puro

Lemmikloomade Hooldamise Robot Kujundaja eesmärk oli lahendada koerte kasvatamise probleemid ühe inimese leibkondades. Koerte loomade ärevushäired ja füsioloogilised probleemid tulenevad hooldajate pikaajalisest eemalolekust. Väikeste elamispindade tõttu jagasid hooldajad elukeskkonda kaasloomadega, põhjustades sanitaarprobleeme. Valupunktidest inspireerituna jõudis disainer välja hooldusroboti, mis 1. mängib ja suhtleb kaasloomadega, viskamise teel, 2. puhastab pärast siseruumides toimuvat tolmu ja raasukeid ning 3. võtab kaasloomade võtmisel lõhnu ja karvu puhata.

Lamamistooli Kontseptsioon

Dhyan

Lamamistooli Kontseptsioon Dyhani lounge'i kontseptsioon ühendab moodsa disaini traditsiooniliste idapoolsete ideede ja sisemise rahu põhimõtetega, ühendades need loodusega. Kasutades kontseptsiooni moodulitena Lingamit ning Bodhi-puud ja Jaapani aedu, muudab Dhyan (sanskriti keeles: mediteerima) idapoolsed filosoofiad mitmekesisteks konfiguratsioonideks, võimaldades kasutajal valida oma tee zen / lõõgastumiseks. Vesitiigi režiim ümbritseb kasutajat juga ja tiigiga, aiarežiim aga ümbritseb kasutajat rohelusega. Standardrežiim sisaldab riiulina toimiva platvormi all olevaid ladustamisalasid.

ElamuĂĽhikud

The Square

Elamuühikud Projekti idee oli uurida erinevate kujundite vahelisi arhitektuurilisi suhteid, mis moodustatakse koos, et luua sarnaseid liikuvaid üksusi. Projekt koosneb 6-st ühikust, millest igaüks on 2 üksteise külge kinnitatud veokonteinerit, mis moodustavad L-kujuga massi. Need L-kujulised üksused on fikseeritud kattuvatesse kohtadesse, luues tühjad ja tahked, et tekitada liikumistunne ning tagada piisav päevavalgus ja hea ventilatsioon. keskkond. Peamine projekteerimise eesmärk oli luua väike maja neile, kes ööbivad tänavatel, kus pole kodu ega peavarju.

Taskuhääling

News app

Taskuhääling Uudised on heliteabe küsitlusrakendus. See on inspireeritud iOS-i õuna korterkujundusest koos illustratsioonidega, mis illustreerivad infoplokke. Visuaalselt on taustal elemendiks sinine värv, mille eesmärk on klotsid eristuda. Graafilisi elemente, eesmärki, on muuta rakenduse hõlpsaks kasutamiseks kasutaja tähelepanu segamata või seda kaotamata.

3D Näotuvastuse Juurdepääsu Kontroll

Ezalor

3D Näotuvastuse Juurdepääsu Kontroll Tutvuge mitme anduri ja kaamera juurdepääsu kontrollsüsteemiga, Ezalor. Algoritmid ja kohalik arvuti on loodud privaatsuse tagamiseks. Finantstasemel võltsimisvastane tehnoloogia hoiab ära võltsmaskide tekkimise. Pehme peegeldav valgustus pakub mugavust. Silmapilguga pääsevad kasutajad hõlpsalt juurde oma armastatud kohta. Selle puutetundlik autentimine tagab hügieeni.