Disainiajakiri
Disainiajakiri
Näitusekujundus

Tape Art

Näitusekujundus 2019. aastal tekitas Taipeid visuaalne pidu joontest, värvipaladest ja fluorestsentsist. See oli FunDesign.tv ja Tape That Collective'i korraldatud kunstinäitus Tape That. Kaheksas lindikunsti installatsioonis esitati mitmesuguseid ebaharilike ideede ja tehnikatega projekte, kus eksponeeriti üle 40 lindimaali koos videotega kunstnike varasematest töödest. Samuti lisasid nad säravaid helisid ja valgust, et muuta sündmus ümbritsevast kunstimiljööks ning nende poolt kasutatud materjalide hulka kuulusid riidelindid, kanalilindid, paberilindid, pakendilugid, plastlindid ja fooliumid.

Juuksurisalong

Vibrant

Juuksurisalong Botaanilise pildi olemuse jäädvustamiseks loodi kogu vahekäiku ulatuses taevaaed, tervitab kohe külalisi peesitama, liikudes rahvahulgast kõrvale, tervitades neid sissesõiduteelt. Vaadates kaugemale ruumi, ulatub kitsendatud paigutus ülespoole üksikasjalike kuldsete puudutustega. Botaanilised metafoorid väljenduvad endiselt terves ruumis elavalt, asendades tänavatelt tuleva saginamüra ja siin saab neist salajane aed.

Privaatne Elukoht

City Point

Privaatne Elukoht Disainer otsis inspiratsiooni linnamaastikust. Kirgliku linnaruumi maastikku laiendati seeläbi elamispinnale, mida iseloomustas projekt pealinna teemaga. Tumedad värvid tõsteti valgusega esile, et luua suurepäraseid visuaalefekte ja atmosfääri. Mosaiikide, maalingute ja kõrghoonetega digitaaltrükkide kasutuselevõtmisel toodi interjööri moodsa linna mulje. Kujundaja tegi suuri pingutusi ruumilise planeerimise osas, keskendudes eriti funktsionaalsusele. Tulemuseks oli stiilne ja luksuslik kodu, mis oli piisavalt avar, et teenindada 7 inimest.

Installatsioonikunst On Kunsti

Inorganic Mineral

Installatsioonikunst On Kunsti Inspireerituna sügavatest looduse ja tunnetest arhitekti vastu, keskendub Lee Chi ainulaadsete botaanilise kunsti installatsioonide loomisele. Kunsti olemuse üle mõtiskledes ja loomingulisi tehnikaid uurides muudab Lee elusündmused formaliseeritud teosteks. Selle tööseeria eesmärk on uurida materjalide olemust ja kuidas materjale saab rekonstrueerida esteetilise süsteemi ja uue vaatenurga abil. Lee usub ka, et taimede ja muude kunstlike materjalide ümberdefineerimine ja rekonstrueerimine võib muuta loodusmaastiku inimestele emotsionaalseks.

Tool

Haleiwa

Tool Haleiwa koob jätkusuutlikku rotangpalmi kõveratesse ja heidab eristuva silueti. Looduslikud materjalid tähistavad Filipiinide käsitöönduse traditsioone, mis on praeguseks ümber kujundatud. Paarides või avalduses kasutatud kujunduse mitmekülgsus muudab selle tooli erinevate stiilidega kohanemiseks. Luues tasakaalu vormi ja funktsiooni, armu ja jõu, arhitektuuri ja disaini vahel, on Haleiwa sama mugav kui ka ilus.

Ettevõtte Ümberbrändimine

Astra Make-up

Ettevõtte Ümberbrändimine Brändi jõud seisneb mitte ainult selle võimes ja visioonis, vaid ka kommunikatsioonis. Kergelt kasutatav kataloog, mis on täidetud tugeva tootefotograafiaga; tarbijatele orienteeritud ja atraktiivne veebisait, mis pakub sidusteenuseid ja ülevaadet bränditoodetest. Samuti arendasime brändi sensatsiooni kujutamisel visuaalset keelt koos fotograafia moestiili ja värske suhtlusliiniga sotsiaalmeedias, loome dialoogi ettevõtte ja tarbija vahel.