Disainiajakiri
Disainiajakiri
Reklaamikampaania

Feira do Alvarinho

Reklaamikampaania Feira do Alvarinho on iga-aastane veinipidu, mis toimub Portugalis Moncaos. Ürituse edastamiseks loodi iidne ja väljamõeldud kuningriik. Oma nime ja tsivilisatsiooniga Alvarinho Kuningriik, mis on nimetatud seetõttu, et Moncaot tuntakse Alvarinho veini hällina, sai inspiratsiooni Moncao tegelikust ajaloost, paikadest, ikoonidest ja legendidest. Selle projekti suurim väljakutse oli viia territooriumi tegelik lugu tegelaskuju sisse.

TrĂĽkitud Tekstiil

The Withering Flower

Trükitud Tekstiil Kõdunev lill tähistab lillepildi jõudu. Lill on Hiina kirjanduses populaarne subjektiks kirjutatud teema. Vastupidiselt õitseva lille populaarsusele seostatakse kõduneva lille pilte sageli jinxide ja tabudega. Kogumikus vaadeldakse, mis kujundab kogukonna ettekujutust sellest, mis on ülev ja jube. Tekstiilitehnika, mis on kujundatud pikkusega 100–200 cm pikkuste tüllkleitidena ja silikoontrükiks poolläbipaistvatele võrkkangastele, võimaldab printidel jääda läbipaistmatuks ja venitada võrgusilma, luues printide õhus hõljuva ilme.

Meditsiiniline Ilukeskus

LaPuro

Meditsiiniline Ilukeskus Disain on midagi enamat kui hea esteetika. See on ruumi kasutamise viis. Meditsiinikeskus integreeris vormi ja funktsioneerib ühena. Kasutajate nõudmistest aru saamine ja neile kogemuste saamine ümbritseva keskkonna kõigist peenetest puudutustest, mis tunnevad kergendamist ja tõeliselt hoolimist. Kujundus ja uus tehnoloogiasüsteem pakuvad kasutajale lahendusi ja neid on lihtne hallata. Arvestades tervist, heaolu ja meditsiinilisi võimalusi, võttis keskus kasutusele keskkonnasäästlikud materjalid ja jälgib ehitusprotsessi. Kõik elemendid on integreeritud kujundusse, kus need on kasutajatele tõeliselt sobivad.

Visuaalse Identiteedi Kujundus

ODTU Sanat 20

Visuaalse Identiteedi Kujundus Lähis-Ida tehnikaülikooli igal aastal toimuva kunstifestivali ODTU Sanat 20. tegevusaastaks oli taotlus üles ehitada visuaalne keel, et tuua esile festivali järgnev 20 aastat. Nagu taotletud, rõhutati festivali 20. aastat, lähenedes sellele nagu paljastunud kaetud teosele. Sama värvi kihtide varjud, mis moodustavad numbrid 2 ja 0, lõid 3D-illusiooni. See illusioon annab kergendustunde ja numbrid näevad välja nagu sulanud taustaks. Erksad värvivalikud loovad peene kontrasti lainelise 20 vaikusega.

Viski Malbec Puit

La Orden del Libertador

Viski Malbec Puit Proovides ühendada eraldiseisvaid elemente, mis viitavad toote nimele, tugevdab kujundus pakutavat sõnumit. See edastab põneva ja intrigeeriva pildi. Tiibasid ilmuva väljakutsuva kondoomi illustratsioon tähistab sümmeetrilise ja sugestiivse medaliga konjugeeritud vabadustunnet, lisades taustpildile kujuteldava maastiku, mis toob luule kujunduse, genereerides ideaalse kombinatsiooni soovitud sõnumi edastamiseks. Kaine värvipalett annab sellele eksklusiivsed omadused ja tüpograafiline kasutus jääb traditsiooniliseks ja ajalooliseks tooteks.

Koduarhitektuuri Disain

Bienville

Koduarhitektuuri Disain Selle tööpere logistika nõudis, et nad oleksid pikka aega siseruumides kodus, mis lisaks tööle ja koolile häiriks nende heaolu. Nagu paljud perekonnad, hakkasid nad kaaluma, kas on vaja kolida äärelinna, vahetada linna mugavuste lähedus suurema tagaaia vastu, et õuepääsu suurendada. Selle asemel, et kaugele kolida, otsustasid nad ehitada uue maja, kus mõeldaks väikeses linnakrundis siseruumides koduse elu piirangud. Projekti korralduspõhimõte oli luua kogukonnaaladest võimalikult palju juurdepääsu välisõhku.