Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mööblikomplekt

ChuangHua Tracery

Mööblikomplekt ChuangHua Tracery sobib kodukaunistamiseks, äripinnaks, hotelliks või stuudioks, mille olemus on inspireeritud Hiina aknarestide mustrist ChuangHua. Kasutades lehtmetalli painutamistehnoloogiat ja erksa punakasvärvi pulbervärviga katmist puhtalt valgega, mis valgustas selle piduliku väljanägemise, vabastades need kõvast, külmast ja raskest metallist. Esteetiliselt lihtne puhas ja korras konstruktsioon, kui valgus laseb läbi laserlõike mustri, eendub ümbritsevale seinale ja põrandale vari, mis näitab pilguga ilu.

Hariv Õppemänguasi

GrowForest

Hariv Õppemänguasi Aitame lastel mõista maise elu säästva arengu eesmärke, metsanduse kaitset, säilitamist ja taastamist. Puud on identsed Taiwani kodumaiste puuliikidega - akaatsia, viirukiseder, Tochigi, Taiwani kuusk, kamperpuu ja Aasia kuusk. Soe puudutus puitmaterjalist, iga puuliigi ainulaadne lõhn ja erinevate puuliikide kõrguse maastik. Illustreeritud juturaamat aitab sügavuti juurida lapsi metsakaitse kontseptsiooni, õppida Taiwani puuliikide erinevusi, tuua pildiraamatuga kaitsemetsade kontseptsiooni.

Pulmakabel

Cloud of Luster

Pulmakabel Läige pilv on pulmakabel, mis asub Jaapanis Himeji linnas asuvas pulmapidu saalis. Kujundus püüab tõlkida moodsa pulmapidu vaimu füüsilises ruumis. Kabel on valge, pilvekujuline, ümbritsetud peaaegu täielikult kumera klaasiga, mis avab ümbritseva aia ja vesikonda. Veerud on ülaosas hüperboolse pealkirjaga nagu pead, ühendades need sujuvalt minimalistliku laega. Kabeli sokli kraanikausi küljel on hüperboolne kõver, mis võimaldab kogu konstruktsioonil paista justkui vee peal hõljudes ja rõhutades selle kergust.

Apteek

The Cutting Edge

Apteek Lõige Edge on Jaapanis Himeji linnas asuva naabruses asuva Daiichi üldhaiglaga seotud apteek. Seda tüüpi apteekides pole kliendil otsest juurdepääsu toodetele, nagu jaemüügi tüüpi; pigem valmistab ta ravimeid tagaaias pärast arsti ettekirjutuse esitamist. Selle uue hoone eesmärk oli edendada haigla mainet, tutvustades kõrgtehnoloogia teravat pilti vastavalt arenenud meditsiinitehnoloogiale. Selle tulemuseks on valge minimalistlik, kuid täielikult funktsionaalne ruum.

Lipulaev

WADA Sports

Lipulaev Oma 30. aastapäeva tähistamiseks kolib WADA Sports vastvalminud peakorterisse ja lipulaevade poodi. Kaupluse siseküljel on ehitist toetav hiiglaslik elliptiline metallkonstruktsioon. Järgnevalt ellipsikujuline struktuur, reketi tooted on joondatud spetsiaalselt selleks ette nähtud kinnitusdetailide abil. Reketid on paigutatud järjestikku ja neid on lihtne ükshaaval käsitsi kätte võtta. Ülalpool on elliptilist kuju kasutatud mitmesuguste väärtuslike vintage- ja moodsate reketite väljapanekuna, mis on kogutud kogu riigist ja muudavad kaupluse interjööri reketi muuseumiks.

Kontor

The Duplicated Edge

Kontor Kopeeritud serv on Jaapani Kawanishis asuva Toshini satelliidi ettevalmistamise kooli kujundus. Kool soovis uusi vastuvõtu-, konsultatsiooni- ja konverentsiruume kitsas madala laega 110-ruutmeetrises ruumis. Selles kavandis pakutakse avatud ruumi, mida tähistab terav kolmnurkne vastuvõtu- ja teabeloendur, mis jagab ruumi funktsionaalseteks üksusteks. Loendur on kaetud järk-järgult tõusva valge metallplekiga. Seda kombinatsiooni dubleerivad tagaukse peeglid ja laes peegeldavad alumiiniumpaneelid, mis laiendavad ruumi laiemateks mõõtmeteks.