Disainiajakiri
Disainiajakiri
KirjatĂŒĂŒpi Kujundus

Monk Font

KirjatĂŒĂŒpi Kujundus Munk otsib tasakaalu humanistlike sans-serifide avatuse ja loetavuse ning ruudukujulise sans-serifi korrapĂ€rasema iseloomu vahel. Ehkki algselt kujundati ladina kirjatĂŒĂŒbina, otsustati varakult, et see vajab araabiakeelse versiooni lisamiseks laiemat dialoogi. Nii ladina kui ka araabia keel kujundavad meile sama mĂ”tte ja ĂŒhise geomeetria idee. Paralleelse disainiprotsessi tugevus vĂ”imaldab kahes keeles tasakaalustatud harmooniat ja armu. Nii araabia kui ka ladina keel töötavad sujuvalt koos, kuna neil on jagatud loendurid, varre paksus ja kumerad vormid.

Töölamp

Pluto

Töölamp Pluuto hoiab fookuses kindlalt stiili ĂŒle. Selle kompaktset aerodĂŒnaamilist silindrit tiirleb ĂŒle nurga all oleva statiivi aluse asuv elegantne kĂ€epide, mis muudab selle pehme, kuid fokuseeritud valguse abil tĂ€psuse saavutamise lihtsamaks. Selle kuju oli inspireeritud teleskoopidest, kuid selle asemel pĂŒĂŒtakse tĂ€htede asemel keskenduda maapinnale. Valmistatud 3D-printimisega, kasutades maisipĂ”hist plastikut, see on ainulaadne mitte ainult 3D-printerite tööstuslikuks kasutamiseks, vaid ka keskkonnasĂ”bralikuks kasutamiseks.

Pakend

Winetime Seafood

Pakend Winetime Seafood sarja pakendikujundus peaks nĂ€itama toote vĂ€rskust ja usaldusvÀÀrsust, see peaks konkurentidest soodsalt erinema, olema harmooniline ja arusaadav. Kasutatavad vĂ€rvid (sinine, valge ja oranĆŸ) loovad kontrasti, rĂ”hutavad olulisi elemente ja kajastavad brĂ€ndi positsioneerimist. VĂ€lja töötatud ainulaadne kontseptsioon eristab sarja teistest tootjatest. Visuaalse teabe strateegia vĂ”imaldas tuvastada sarja tootevaliku ning illustratsioonide kasutamine fotode asemel muutis pakendi huvitavamaks.

Lamp

Mobius

Lamp Mobiuse rĂ”ngas annab inspiratsiooni Mobiuse lampide kujundamiseks. Ühel laternaribal vĂ”ib olla kaks varjukĂŒlge (st kahepoolne pind), esikĂŒlg ja tagakĂŒlg, mis rahuldavad ĂŒldvalgustuse nĂ”udlust. Selle eriline ja lihtne kuju sisaldab salapĂ€rast matemaatilist ilu. SeetĂ”ttu tuuakse kodusesse ellu rĂŒtmilisem ilu.

Kaelakee Ja KÔrvarÔngaste Komplekt

Ocean Waves

Kaelakee Ja KĂ”rvarĂ”ngaste Komplekt Ookeanilainete kaelakee on ilus kaasaegne ehe. Kujunduse peamine inspiratsioon on ookean. See on kaelakee projekteeritud vĂ”tmeelemendid selle avarus, elujĂ”ud ja puhtus. Kujundaja on ookeani pritsmete lainete visiooni esitamiseks kasutanud head sinise ja valge tasakaalu. See on kĂ€sitööna valmistatud 18K valgest kullast ning teemantide ja sinise safiiriga. Kaelakee on ĂŒsna suur, kuid Ă”rn. See on konstrueeritud nii, et see sobib kĂ”igi rĂ”ivaste vormidega, kuid sobib paremini kaelusega sidumiseks, nii et see ei kattuks.

NĂ€itus

City Details

NĂ€itus Linnadetailide kujunduslahenduste vitriin City Details toimus 3. oktoobrist 5. oktoobrini 2019 Moskvas. 15 000 ruutmeetri suurusel alal tutvustati keerukamaid kontseptsioone hardscape elementide, spordi- ja mĂ€nguvĂ€ljakute, valgustuslahenduste ja funktsionaalsete linnakunsti objektide kohta. NĂ€ituseala korraldamiseks kasutati uuenduslikku lahendust, kus eksponendikabiinide ĂŒhtlaste ridade asemel ehitati linna töötav miniatuurne mudel koos kĂ”igi spetsiifiliste komponentidega, nĂ€iteks: linnavĂ€ljak, tĂ€navad, avalik aed.