Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hiina Restoran

Ben Ran

Hiina Restoran Ben Ran on kunstiliselt harmooniline hiina restoran, mis asub Malaisia Vangohh Eminenti luksushotellis. Disainer rakendab idamaiste stiilitehnikate introvertsust ja lakoonilisust, et luua restorani tõeline maitse, kultuur ja hing. See on vaimse selguse sümbol, loobu jõukatest ja saavuta loomulik ja lihtne naasmine algse mõistuse juurde. Interjöör on naturaalne ja viimistlemata. Kasutades iidset kontseptsiooni, sünkroonsus ka restorani nimega Ben Ran, mis tähendab originaalsust ja loodust. Restoran umbes 4088 ruutjalga.

Korea Tervisliku Toidu

Darin

Korea Tervisliku Toidu Darin on loodud selleks, et vabastada kaasaegsed inimesed vastumeelsusest Korea traditsiooniliste tervislike toidutoodete vastu väsimusühiskonnas. Erinevalt disainimata piltidest, mida on kasutatud traditsioonilistes Korea tervisliku toidu poodides, on kaasaegsete inimeste tundlikkusele pakkides lihtsat ja graafilist selgust pakkumine. . Kõik kujundused on tehtud vereringe motiividest, visualiseerides eesmärki pakkuda elujõudu ja tervist väsinud 20ndates ja 30ndates eluaastates.

Naiste Rõivaste Kollektsioon

Utopia

Naiste Rõivaste Kollektsioon Selles kollektsioonis inspireeris Yina Hwang peamiselt kujundeid, mis on sümmeetrilised ja asümmeetrilised ning puudutavad põrandaalust muusikakultuuri. Ta kureeris seda kollektsiooni iseenda omaksvõtmise hetke põhjal, et luua funktsionaalsete, kuid abstraktsete rõivaste ja aksessuaaride kollektsioon, et kehastada oma kogemuse lugu. Projekti kõik trükised ja kangad on originaalsed ning kangaste põhiosa kasutas ta peamiselt PU-nahka, satiini, Power Mashi ja spandeksi.

Mööblikogu

Phan

Mööblikogu Phan Collection on inspireeritud Phan konteinerist, mis on Tai konteinerikultuur. Disainer kasutab Phani konteinerite struktuuri, et muuta mööbli struktuur tugevamaks. Kujundage vorm ja detailid, mis muudavad selle kaasaegseks ja lihtsaks. Disainer kasutas laserlõigatud tehnoloogiat ja CNC-puiduga kokkuklapitavat metallplekk-masina kombinatsiooni keeruka ja ainulaadse detaili valmistamiseks, mis on teistest erinev. Pind on viimistletud pulbervärvitud süsteemiga, et struktuur püsiks kaua, tugev, kuid kerge.

Ratastool

Ancer Dynamic

Ratastool Ratastooli ennetav voodikoht Ancer ei keskendu mitte ainult selle liikumise voolavusele, vaid ka patsiendi mugavusele, eriti neile, kes seda pikema aja jooksul kasutavad. Uuenduslik disain koos istmepadjale sisseehitatud dünaamilise turvapadjaga ja pööratava käepidemega eristab seda tavalisest ratastoolist. Investeerituna palju vaeva, sai ratastooli disain valmis ja tõestati, et see aitab vältida voodikohtade tekkimist. Lahendus ja kujunduspõhimõtted põhinevad ratastooli kasutajatelt kogutud tulemustel, mis annab autentse kasutajakogemuse.

3D-Animatsioon

Alignment to Air

3D-Animatsioon Mis puutub loomingulisesse kirjaanimatsiooni, siis Jin alustas tähestikust A. Ja kontseptsioonietapile jõudes püüdis ta näha aktiivsemaid, kuid samal ajal organiseerivaid filosoofiaid kajastavaid jõulisemaid meeleolusid. Tee ajal tulid ta vastuoluliste sõnadega, seistes põhjalikult oma idee eest, näiteks selle projekti pealkirjaks õhus joondumine. Seda silmas pidades esitab animatsioon esimese sõna täpsemad ja delikaatsemad hetked. Teisest küljest on see viimase tähe ilmutamiseks üsna paindlik ja lahti.