Disainiajakiri
Disainiajakiri
Raamatukogu Sisekujundus

Veranda on a Roof

Raamatukogu Sisekujundus Stuudiokursuse Kalpak Shah on kapitaalremondi teinud Lääne-Indias Pune katusekorteri ülemist taset, luues segu katuseaeda ümbritsevatest sise- ja väliruumidest. Kohaliku stuudio, mis asub ka Pune'is, eesmärk oli muuta kodu alakasutatud ülemine korrus alaks, mis sarnaneb traditsioonilise India kodu verandaga.

Muusikariist

DrumString

Muusikariist Kahe pilli ühendamine tähendab, et sünnib uus heli, uus funktsioon instrumentide kasutamisel, uus viis pilli mängimiseks, uus välimus. Ka trummide märkmekaalud on nagu D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 ja keelpillide skaalad on loodud EADGBE süsteemis. DrumString on kerge ja sellel on rihm, mis kinnitatakse üle õlgade ja vöökoha, seetõttu on instrumendi kasutamine ja hoidmine lihtne ning see annab teile võimaluse kasutada kahte kätt.

Vahvlikoogi Pakend

Miyabi Monaka

Vahvlikoogi Pakend See on oad moosiga täidetud vahvlikoogi pakendi kujundus. Pakendid on kujundatud tatamimotiividega, et kutsuda esile Jaapani tuba. Nad tulid lisaks pakkidele välja ka varruka stiilis pakendi kujunduse. See võimaldas (1) näidata traditsioonilist kaminat, teesaali ainulaadset omadust ja (2) luua teetoad 2-, 3-, 4,5-, 18- ja mitmes muus suuruses. Pakendite tagaküljed on kaunistatud muude kujundustega kui tatamimotiiv, et neid saaks eraldi müüa.

Hotell

Shang Ju

Hotell Looduse ja inimkonna ilu - City Resort Hoteli määratluse järgi - on selge, et see erineb kohalikest hotellidest. Koos kohaliku kultuuri ja elukommetega lisage külaliste tubadele elegantsi ja riimi ning pakkuge erinevaid elukogemusi. Puhkuse pingevaba ja range töö, mis on täis elegantsi, puhast ja pehmet elu. Paljastage meel varjav meeleseisund ja laske külalistel jalutada linna vaikuses.

Külalistemaja Sisekujundus

The MeetNi

Külalistemaja Sisekujundus Kujunduselementide osas ei pea see olema keeruline ega minimalistlik. Aluseks on hiina lihtne värv, kuid ruumi tühjaks jätmiseks kasutatakse tekstureeritud värvi, mis moodustab idamaise kunstilise kontseptsiooni kooskõlas moodsa esteetikaga. Moodne humanistlik kodusisustus ja traditsiooniliste ajalooliste lugudega kaunistused näivad olevat iidsed ja kosmoses voolavad kaasaegsed dialoogid, mis sisaldavad rahulikult iidset võlu.

Hotelli Sisekujundus

New Beacon

Hotelli Sisekujundus Ruum on konteiner. Kujundaja infundeerib sellesse emotsiooni ja ruumi elemente. Kombineerituna kosmose Noumenoni omadustega, viib disainer kosmose marsruudi paigutuse abil järelduse emotsioonidest järjestuseni ja moodustab siis tervikliku loo. Inimese emotsioonid sadestuvad ja sublimeeritakse kogemuste kaudu loomulikult. See kasutab tänapäevaseid tehnikaid iidse linna kultuuri metafoorimiseks ja näitab tuhandeid aastaid esteetilist tarkust. Kujundus räägib pealtvaatajana aeglaselt sellest, kuidas linn toidab tänapäevast inimelu oma kontekstiga.