Disainiajakiri
Disainiajakiri
Korter

Home in Picture

Korter Projekt on kahe lapsega neljaliikmelisele perele loodud elamispind. Kodukujunduse loodud unistustemaa atmosfäär ei tule mitte ainult lastele loodud muinasjutumaailmast, vaid ka futuristlikust mõistusest ja vaimsest šokist, mille toob väljakutse traditsioonilisele kodusisustusele. Kuna jäigad meetodid ja mustrid polnud seotud, lagunes disainer traditsiooniliseks loogikaks ja esitas elustiili uue tõlgenduse.

Elamu Sisekujundus

Inside Out

Elamu Sisekujundus Arhitektuuriajalooja esimene sõltumatu soolo sisekujundusprojekt, valides hubase ja meeldiva atmosfääri loomiseks segu Jaapani ja Põhjamaade disainitud mööblist. Puitu ja kangast kasutatakse laialdaselt kogu korteris, minimaalsete valgustitega. Mõiste "Inside Out" puidust kast, mis on ühendatud ühendatud puidust sissepääsu ja koridoriga avatud, samal ajal kui elutuba on avatud kui "sees"; raamatute ja kunstinäituste esitlemine koos ruumidega kui "väljast"; elamisfunktsioone teenindavate ruumide tasku.

Vana Lossi Restaureerimine

Timeless

Vana Lossi Restaureerimine Omanik ostis Šotimaal Crawfordtoni maja 2013. aasta aprillis, püüdes taastada Šotimaa iidse aadli algset maitset ja ühilduda tänapäevase eluga. Muinaslinnuse omadused ja ajaloolised leiukohad on säilitatud originaalse maitsega. Erinevate sajandite kujunduse esteetika ja piirkondlik kultuur põrkuvad samas ruumis kunstiliste sädemetega.

Fotod Ajakirja Kaane Jaoks

TimeFlies

Fotod Ajakirja Kaane Jaoks Peamine idee oli eristuda traditsiooniliste kliendiajakirjade massist. Esiteks ebatavalise katte abil. Lennuettevõtte Nordica lennufirma ajakirja TimeFlies esikaanel on Eesti kaasaegne kujundus ja ajakirja pealkiri iga numbri kaanel on käsikirjaline teose autor. Ajakirja kaasaegne ja minimalistlik kujundus annab ilma täiendavate sõnadeta edasi uue lennufirma loovust, Eesti looduse atraktiivsust ja noorte Eesti disainerite edu.

Valamu

Thalia

Valamu Kraanikauss näeb välja nagu õitsema ja täitma hakkav pungake: see on nii õitsev, et see oli valmistatud täispuidust lehise ja tiikpuu oskuslikust ühendusest, essentsist ülemises osas ja teisest alumisest. Kindel ja kindel matš, pakkudes erilist elegantsi ja värvilist erksust koos alati erineva varjundiga terade rõõmsa põimimisega, mis annavad ainulaadsed kraanikausid. Selle objekti ilu iseloomustab selle asümmeetria ja harmoonia erinevate kujundite ja puitunud olemuse kohtumisega.

Peakontor

Nippo Junction

Peakontor Nippo peakontor on ehitatud linnainfrastruktuuri, kiirtee ja pargi mitmekihilisele ristmikule. Nippo on juhtiv teedeehituse ettevõte. Nad määratlevad Michi, mis tähendab jaapani keeles tänavat, kui nende disaini kontseptsiooni alust kui "mis ühendab mitmesuguseid komponente". Michi ühendab hoone linna kontekstiga ja ühendab ka individuaalsed tööruumid. Michi täiustati loominguliste ühenduste loomiseks ja Junction Place'i ainulaadse töökoha loomiseks, mis on võimalik ainult siin Nippos.