Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ratsakompleks

Emerald

Ratsakompleks Tervikliku arhitektuuri- ja ruumiprojektide pilt ühendab kõiki kuut hoonet, paljastades igaühe funktsionaalse identiteedi. Areenide ja tallide laiendatud fassaadid, mis on suunatud administratiivsele komposiitsüdamikule. Kuuepoolne ehitis kristallvõrguna toetub puitraamile nagu kaelakee. Smaragddetailidena klaasikihtidega kaunistatud seinakolmnurgad. Kumer valge konstruktsioon tõstab esile peasissekäigu. Fassaadivõrk on samuti osa siseruumist, kus keskkonda tajutakse läbipaistva võrgu kaudu. Interjöörid jätkavad puitkonstruktsioonide teemat, kasutades elementide skaalat inimese proportsioonide proportsionaalsemaks muutmiseks.

Kõlarite Orkester

Sestetto

Kõlarite Orkester Kõlarite orkestriansambel, kes mängib koos nagu tõelised muusikud. Sestetto on mitmekanaliline helisüsteem, mis võimaldab mängida konkreetseid heliribasid eraldi kõlaritest, millel on erinevad tehnoloogiad ja materjalid, mis on pühendatud konkreetsele helikorpusele, puhta betooni, kõlavate puidust helilaudade ja keraamiliste sarvede seas. Palade ja osade segunemine tuleb tagasi, et olla füüsiliselt kuulamiskohas nagu päris kontserdil. Sestetto on salvestatud muusika kammerorkester. Sestetto toodavad otse selle disainerid Stefano Ivan Scarascia ja Francesco Shyam Zonca.

Kohvik

Perception

Kohvik See väike soe puidust kohvik asub ristmiku nurgal vaikses piirkonnas. Tsentraliseeritud avatud ettevalmistustsoon pakub külastajatele barista esinemisest puhta ja ulatusliku kogemuse kõikjal, kus baarist või kohvikus istutakse. Laeobjekt nimega "Varjutav puu" algab ettevalmistustsooni tagaküljelt ja see katab klienditsooni, et muuta kogu selle kohviku atmosfäär. See annab külastajatele ebatavalise ruumilise efekti ja muutub ka meediumiks inimestele, kes soovivad maitsekohviga mõttesse jääda.

Avalik Aiatool

Para

Avalik Aiatool Para on avalike välitoolide komplekt, mis on loodud välitingimustes vaoshoitud paindlikkuse tagamiseks. Toolide komplekt, millel on ainulaadselt sümmeetriline kuju ja mis erineb täielikult tavapärase toolidisaini olemuslikust visuaalsest tasakaalust. Lihtsast kiigekujust inspireerituna on see välitoolide komplekt julge, kaasaegne ja tervitab suhtlemist. Mõlemad on raske kaalutud põhjaga, Para A toetab 360 pöörlemist ümber oma aluse ja Para B toetab kahesuunalist pööramist.

Laud

Grid

Laud Grid on Hiina traditsioonilisest arhitektuurist inspireeritud võrgusüsteemist kujundatud laud, kus hoone erinevates osades kasutatakse puitkonstruktsioonide tüüpi Dougong (Dou Gong). Traditsioonilise omavahel ühendatud puitkonstruktsiooni abil on laua kokkupanek ka struktuuri tundmaõppimise ja ajaloo kogemise protsess. Kandekonstruktsioon (Dou Gong) on valmistatud mooduldetailidest, mida saab ladustamist vajavalt lihtsalt lahti võtta.

Mööblisari

Sama

Mööblisari Sama on autentne mööblisari, mis pakub funktsionaalsust, emotsionaalset kogemust ja ainulaadsust läbi oma minimaalsete, praktiliste vormide ja tugeva visuaalse efekti. Sama tseremooniatel kantavate pöörlevate kostüümide luulest saadud kultuuriline inspiratsioon tõlgendatakse selle kujunduses koonilise geomeetria ja metalli painutamistehnika mängu kaudu. Seeria skulptuurne rüht on ühendatud materjalide, vormide ja tootmistehnika lihtsusega, et pakkuda funktsionaalset & amp; esteetiline kasu. Tulemuseks on kaasaegne mööbliseeria, mis pakub elamispindadele iseloomuliku puudutuse.