Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pakendikontseptsioon

Faberlic Supplements

Pakendikontseptsioon Kaasaegses maailmas puutuvad inimesed pidevalt kokku väliste negatiivsete tegurite agressiivse mõjuga. Halb ökoloogia, hõivatud elurütm megapolüüside või stresside korral suurendab keha koormusi. Keha funktsionaalse seisundi normaliseerimiseks ja parandamiseks kasutatakse toidulisandeid. Selle projekti peamiseks metafooriks on kujunenud skeem inimese heaolu parandamiseks toidulisandite kasutamisega. Samuti kordab peamine graafiline element tähe F - kaubamärgi esitäht - kuju.

Maja

Dezanove

Maja Arhitekti inspiratsioon tuli “bateade” taasväärtustatud eukalüptipuust. Need on rannakarpide rannakarbitootmise platvormid ja moodustavad Hispaania Ria da Arousa väga olulise kohaliku tööstuse. Nendel platvormidel kasutatakse eukalüptipuitu ja piirkonnas on selle puu pikendusi. Puidu vanust ei varjata ning erinevate aistingute loomiseks kasutatakse puidu erinevaid väliseid ja sisemisi külgi. Maja proovib laenata ümbruse traditsioone ja neid kujunduses ning detailideni läbi jutustatud loo kaudu paljastada.

Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran Sissepääs on kontrastsete materjalide, struktuuride ja värvide paraad. Vastuvõtuala on rahuliku mugavuse ruum. Soodsates mustrites kohtab mängulisi kaunistusi. Selle taga on dünaamiline baaride ala puhkeolukorras. Hiina traditsioonilised Hui mustriga led-tuled lisavad futurismi tunnet. Läbi õrnalt kaunistatud katusega kloostri on söögituba. Lilleliste, süsihappega kalade piltide, reljeefsete vitraažiekraanide ja iidsete ravimtaimede Bai Zi kappidega kaunistatud kujud on visuaalne teekond läbi aja ja moes kultuurilised säilmed.

Jaepind

Portugal Vineyards

Jaepind Portugali Vineyards kontseptsioon on veebipõhiste veinispetsialistide ettevõtte esimene füüsiline pood. Kauplus, mis asub ettevõtte peakorteri kõrval, tänava poole ja võtab enda alla 90 m2, koosneb avatud planeeringuga, ilma vaheseinteta. Interjöör on pimestavalt valge ja minimaalse ringikujulise ruumiga - valge lõuend Portugali veini säramiseks ja eksponeerimiseks. Riiulid on seintest välja nikerdatud veiniterrassidele viidates, 360-kraadises ümbritsevas müügielamuses ilma letita.

Kunst

Metamorphosis

Kunst Objekt asub Keihin Tööstuspiirkonnas Tokyo äärelinnas. Raskete tööstusettevõtete korstnatest pidevalt tulenev suitsu kogunemine võib kujutada negatiivset pilti, näiteks reostust ja materialismi. Fotodel on aga keskendutud tehaste erinevatele aspektidele, mis kujutavad selle funktsionaalset ilu. Päeval loovad torud ja konstruktsioonid joonte ja tekstuuridega geomeetrilisi mustreid ning ulatus ilmastikuoluga rajatistel loob väärika õhu. Öösel muutuvad rajatised salapäraseks kosmiliseks kindluseks, mis oli 80ndate ulmefilmides.

Sotsiaalne Ja Vaba Aeg

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sotsiaalne Ja Vaba Aeg Horisontaalsed ja vertikaalsed jooned ristuvad üksteisega, moodustades võre. Iga ruudustik on kommunikatsiooniplatvorm, mis on ka viskibaari kujunduskontseptsiooni allikas. Energiasäästu ja keskkonnakaitse osas kasutas disainer LED-energiasäästlikke lampe kogu baaris. Baari õhukvaliteedi säilitamiseks võtab disain vastu aknad põhjast lõunasse, mis tagab loomuliku õhu läbimise.