Disainiajakiri
Disainiajakiri
Näitusesaal

City Heart

Näitusesaal Alates linna arhitektuurist kuni kujunduse tasakaalustatuse mõistmiseni ja kaalumiseni on linna väljendus tihenenud kolme nurga all asuvasse ruumi, linnaehituse ja -ehituse kaudu, et edendada ettevõtteid, linna ja inimeste vaatenurka linna muutumisele ning linnaomaduste ja linnaomaduste muutumisele kliimavoldid vastutasuks, et väljendada kujundaja arusaama linnast, näha linna minevikku rohkem, et näha tema tulevikku.

Laualamp

Oplamp

Laualamp Oplamp koosneb keraamilisest korpusest ja täispuidust alusest, millele asetatakse led-valgusallikas. Tänu oma kujule, mis saadakse kolme koonuse liitmise teel, saab Oplampi keha pöörata kolme eristatavasse asendisse, mis loob erinevat tüüpi valgust: kõrge lauavalgusti ümbritseva valgusega, madal laualamp ümbritseva valgusega või kaks ümbritsevat valgust. Lambi koonuste iga konfiguratsioon võimaldab vähemalt ühel valgusvihul ümbritsevate arhitektuuriseadistustega loomulikult suhelda. Oplamp on disainitud ja täielikult käsitööna valmistatud Itaalias.

Reguleeritav Laualamp

Poise

Reguleeritav Laualamp Poise akrobaatiline välimus, mille on kujundanud Robert Dabi Unformist. Stuudio nihkub staatilise ja dünaamilise ning suure või väikese asendi vahel. Sõltuvalt proportsioonist selle valgustatud rõnga ja seda hoidva käe vahel tekib ristmik või puutuja ringjoon. Kõrgemale riiulile asetades võiks rõngas riiuli kohal üle käia; või kui rõnga kallutada, võib see puudutada ümbritsevat seina. Selle reguleeritavuse eesmärk on kaasata omanik loominguliselt ja mängida valgusallikaga proportsionaalselt teiste seda ümbritsevate objektidega.

Näituse Plakat

Optics and Chromatics

Näituse Plakat Pealkiri Optika ja kromaatiline viitab Goethe ja Newtoni vahelisele arutelule värvide olemuse üle. Seda arutelu esindab kahe kirjakujulise kompositsiooni kokkupõrge: üks on arvutatud, geomeetriline, teravate kontuuridega, teine toetub värviliste varjude impressionistlikule mängule. 2014. aastal oli see disain Pantone Plus seeria kunstnike kaante katteks.

Sõrmus

Gabo

Sõrmus Gabo sõrmus oli loodud selleks, et julgustada inimesi uuesti mängima mängu mängulist külge, mis tavaliselt kaotatakse täiskasvanu saabudes. Disainerit inspireerisid mälestused, kui ta jälgis oma poega mängimas oma värvika võlukuubikuga. Kasutaja saab rõngaga mängida, pöörates kahte iseseisvat moodulit. Seda tehes saab vääriskivi värvikomplektid või moodulite positsiooni sobitada või sobitada. Lisaks mängulisele aspektile saab kasutaja valida, kas kanda erinevat sõrmust iga päev.

Meelelahutus

Free Estonian

Meelelahutus Selles ainulaadses kunstiteoses kasutas Olga Raag Eesti ajalehti aastast, kui auto algselt toodeti 1973. aastal. Rahvusraamatukogu kollaseid ajalehti pildistati, puhastati, kohandati ja redigeeriti projekti kasutamiseks. Lõpptulemus trükiti autodele kasutatavale spetsiaalsele materjalile, mis kestab 12 aastat ja selle kandmiseks kulus 24 tundi. Vaba eesti keel on tähelepanu köitev auto, ümbritsedes inimesi positiivse energia ja nostalgiliste, lapsepõlves emotsioonidega. See kutsub uudishimu ja kaasamist kõigile.