Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kirjade Avaja

Memento

Kirjade Avaja Kõik algab tänuga. Kirjade avajate seeria, mis kajastab ameteid: Memento ei ole ainult tööriistakomplekt, vaid ka objektide sari, mis väljendab kasutaja tänu ja tundeid. Toote semantika ja erinevate elukutsete lihtsate piltide kaudu annavad kujundused ja unikaalsed viisid, kuidas iga Memento tükki kasutada, kasutajale mitmesuguseid südamlikke kogemusi.

Jaapani Restoran Ja Baar

Dongshang

Jaapani Restoran Ja Baar Dongshang on Pekingis asuv jaapani restoran ja baar, mis koosneb erineva kuju ja suurusega bambusest. Projekti visiooniks oli luua ainulaadne söögikeskkond, põimides Jaapani esteetika kokku hiina kultuuri elementidega. Kahe riigi kunsti ja käsitööga tihedalt seotud traditsiooniline materjal katab seinad ja laed, et luua intiimne õhkkond. Naturaalne ja jätkusuutlik materjal sümboliseerib hiina klassikalises loos linnapildivastast filosoofiat, Bamboo hirsa seitset tarka ning interjöör kutsub esile söögituba bambuseistanduses.

Tugitool

Osker

Tugitool Osker kutsub teid kohe tagasi istuma ja lõõgastuma. Sellel tugitoolil on väga väljendunud ja kõverjooneline disain, millel on iseloomulikud omadused, näiteks suurepäraselt valmistatud puidust tisleritooted, nahast käetoed ja polsterdus. Paljud detailid ja kvaliteetsete materjalide kasutamine: nahk ja täispuit tagavad tänapäevase ja ajatu disaini.

Maja

Zen Mood

Maja Zen Mood on kontseptuaalne projekt, mille keskmes on 3 võtmetegurit: minimalism, kohanemisvõime ja esteetika. Üksikud segmendid on ühendatud, luues mitmesuguseid kujundeid ja kasutusviise: kodusid, kontoreid või müügisalonge saab luua kahes vormingus. Iga mooduli konstrueerimine on 3,20 x 6,00 m, mis on paigutatud 19 m 2 sisse 01 või 02 korruse vahel. Transport toimub peamiselt veoautodega, samuti saab selle kohale toimetada ja paigaldada vaid ühe päevaga. See on ainulaadne, kaasaegne disain, mis loob lihtsad, elavad ja loomingulised ruumid, mis on tehtud võimalikuks puhta ja industrialiseeritud konstruktiivse meetodi abil.

Wayfinding SĂĽsteem

Airport Bremen

Wayfinding Süsteem Suure kontrastsusega moodne disain ja selge teave Hirarchie eristab uut süsteemi. Orienteerumissüsteem töötab kiiresti ja annab positiivse panuse lennujaama teenindatava teenuse kvaliteeti. Kõige olulisem vahend uue fondi, eristatava noolelemendi kasutamise kõrval on erinevate kõrge kontrastsusega värvide kasutuselevõtt. See puudutas eriti funktsionaalseid ja psühholoogilisi aspekte, nagu hea nähtavus, loetavus ja tõketeta teabe salvestamine. Kasutatakse uusi alumiiniumkorpusi koos kaasaegse optimeeritud LED-valgustusega. Lisandusid silditornid.

Kraanikausi Mööbel

Eva

Kraanikausi Mööbel Kujundaja inspiratsioon tuli minimaalsest disainist ja selle kasutamisest vannitoa vaikse, kuid värskendava funktsioonina. See selgus arhitektuurivormide ja lihtsa geomeetrilise mahu uurimisel. Valamu võib olla potentsiaalselt element, mis määratleb erinevad ruumid ümber ja samal ajal keskpunkti ruumis. Seda on väga lihtne kasutada, see on puhas ja vastupidav. Variante on mitmeid, sealhulgas eraldiseisev, istepink ja seinale kinnitatav, samuti ühe- või kahekordne kraanikauss. Värvivariatsioonid (RAL-värvid) aitavad disaini ruumi integreerida.