Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvilaud

Sankao

Kohvilaud Sankao kohvilaud, jaapani keeles "kolm nägu", on elegantne mööbliese, mis on mõeldud saama iga kaasaegse elutoa oluliseks tegelaseks. Sankao põhineb evolutsioonilisel kontseptsioonil, mis kasvab ja areneb elusolendina. Materjali valikul võiks olla vaid jätkusuutlikest istandustest pärit täispuit. Sankao kohvilaud ühendab võrdselt kõrgeima tootmistehnoloogia traditsioonilise meisterlikkusega, muutes iga tüki ainulaadseks. Sankao on saadaval erinevat tüüpi täispuidust nagu Iroko, tamm või saar.

Tws Kõrvaklapid

PaMu Nano

Tws Kõrvaklapid PaMu Nano töötab välja "kõrvas nähtamatud" kõrvaklapid, mis on kohandatud noortele kasutajatele ja sobivad rohkemate stsenaariumide jaoks. Disain põhineb enam kui 5000 kasutaja kõrvaandmete optimeerimisel ja tagab lõpuks, et enamik kõrvu on neid kandes mugav isegi külili lamades. Laadimisümbrise pind kasutab spetsiaalset elastset lappi, et varjata märgutuli integreeritud pakenditehnoloogia kaudu. Magnetimemine hõlbustab kasutamist. BT5.0 lihtsustab tööd, säilitades samas kiire ja stabiilse ühenduse ning aptX-koodek tagab kõrgema helikvaliteeti. IPX6 veekindlus.

Tws Kõrvaklapid

PaMu Quiet ANC

Tws Kõrvaklapid PaMu Quiet ANC on aktiivsete mürasummutavate tõeliste juhtmevabade kõrvaklappide komplekt, mis võib tõhusalt lahendada olemasolevaid müraprobleeme. Kahe Qualcommi lipulaeva Bluetoothi ja digitaalse sõltumatu aktiivse mürasummutuskiibi toiteallikana võib PaMu Quiet ANC kogusummutus ulatuda 40 dB-ni, mis võib tõhusalt vähendada müra põhjustatud kahju. Kasutajad saavad lülituda läbipääsufunktsiooni ja aktiivse mürasummutuse vahel vastavalt erinevatele stsenaariumidele nii igapäevaelus kui ka äritegevuses.

Valgustusseade

Khepri

Valgustusseade Khepri on põrandalamp ja ka ripats, mis on loodud iidsete egiptlaste Khepri, hommikupäikese tõusmise ja taassünni skarabeuse jumala järgi. Puudutage lihtsalt Kheprit ja tuli süttib. Pimedusest valgusesse, nagu muistsed egiptlased alati uskusid. Egiptuse skarabeuse kuju evolutsiooni käigus välja töötatud Khepri on varustatud hämardatava LED-iga, mida reguleerib puutetundliku anduri lüliti, mis pakub kolmes valikus puudutusega reguleeritavat heledust.

Identiteet, Bränding

Merlon Pub

Identiteet, Bränding Merlon Pubi projekt kujutab endast 18. sajandil osana suurest strateegiliselt kindlustatud linnade süsteemist Osijeki vanas barokkstiilis kesklinna Tvrda uue toitlustusasutuse terviklikku kaubamärgi- ja identiteedikujundust. Kaitsearhitektuuris tähendab Merloni nimi tugevat, püstist tara, mis on loodud kindluse ülaosas vaatlejate ja sõjaväelaste kaitseks.

Pakend

Oink

Pakend Kliendi turu nähtavuse tagamiseks valiti mänguline välimus ja tunnetus. See lähenemine sümboliseerib kõiki kaubamärgi omadusi, originaalset, maitsvat, traditsioonilist ja kohalikku. Uute tootepakendite kasutamise peamine eesmärk oli tutvustada klientidele mustade sigade kasvatamise ja traditsiooniliste kõrgeima kvaliteediga liharoogade valmistamise lugu. Linoollõiketehnikas on loodud illustratsioonide komplekt, mis näitab meisterlikkust. Illustratsioonid ise näitavad autentsust ja ärgitavad klienti mõtlema Oinki toodetele, nende maitsele ja tekstuurile.