Disainiajakiri
Disainiajakiri
Lemmikloomakandja

Pawspal

Lemmikloomakandja Pawspal Lemmikloomakandja säästab energiat ja aitab lemmiklooma omanikul kiiresti toimetada. Disainikontseptsiooni jaoks on Space Shuttle'ist inspireeritud Pawspal lemmikloomakandja, millega nad saavad oma armsad lemmikloomad viia kuhu iganes soovivad. Ja kui neil on veel üks lemmikloom, saavad nad panna teise ülaossa ja külgnevad rattad all, et vedada kandjaid. Lisaks sellele on Pawspal konstrueeritud sisemise ventilatsiooniventilaatoriga, et see oleks lemmikloomadele mugav ja seda oleks lihtne USB C kaudu laadida.

EelmĂĽĂĽgikontor

Ice Cave

Eelmüügikontor Ice Cave on müügisalong kliendile, kes vajas ainulaadse kvaliteediga ruumi. Vahepeal on võimalik tutvustada Teherani silmaprojekti erinevaid omadusi. Vastavalt projekti funktsioonile atraktiivne, kuid neutraalne atmosfäär objektide ja sündmuste näitamiseks vastavalt vajadusele. Disaini idee oli kasutada minimaalset pinnaloogikat. Integreeritud võrkpind levib üle kogu ruumi. Erinevateks kasutusteks vajalik ruum kujuneb pinnale mõjuvatest üles-alla suunatud võõrjõududest lähtuvalt. Valmistamiseks on see pind jagatud 329 paneeliks.

Jaekauplus

Atelier Intimo Flagship

Jaekauplus Meie maailma tabas 2020. aastal enneolematu viirus. Atelier Intimo esimene lipulaev, mille on kujundanud O and O Studio, on inspireeritud põletatud maa taassünni kontseptsioonist, mis viitab looduse tervendava jõu integreerimisele, mis annab inimkonnale uut lootust. Kuigi loodud on dramaatiline ruum, mis võimaldab külastajatel veeta hetki sellises ajas ja ruumis kujutledes ja fantaseerides, luuakse ka rida kunstiinstallatsioone, et täielikult demonstreerida kaubamärgi tõelisi omadusi. Lipulaev ei ole tavaline kaubanduspind, see on Atelier Intimo esinemislava.

Tossukarp

BSTN Raffle

Tossukarp Ülesandeks oli Nike jalatsi märulikuju kujundamine ja tootmine. Kuna selles kingas on kombineeritud valge maonaha disain erkroheliste elementidega, oli selge, et märulifiguuriks saab moonutaja. Disainerid visandasid ja optimeerisid figuuri väga lühikese ajaga märulifiguuriks tuntud märulikangelaste stiilis. Seejärel kujundasid nad väikese looga koomiksi ja valmistasid selle kujundi 3D-printimisel kvaliteetse pakendiga.

Kampaania- Ja MĂĽĂĽgitugi

Target

Kampaania- Ja Müügitugi 2020. aastal käivitab Brainartist kliendile Steitz Secura ristmeedia kampaania, et hankida uusi kliente: väga individualiseeritud sõnumiga sihitud plakatikampaaniana potentsiaalsete klientide väravatele võimalikult lähedal ja isikupärastatud postiga koos sobiva kingaga. praegune kollektsioon. Saaja saab sobiva vaste kätte, kui lepib kokku kohtumise müügipersonaliga. Kampaania eesmärk oli lavastada Steitz Secura ja "sobiv" seltskond täiuslikuks paariks. Brainartist töötas välja väga eduka kampaania.

Mopeed

Cerberus

Mopeed Tulevaste sõidukite puhul soovitakse teha olulisi edusamme mootori disainis. Siiski on endiselt kaks probleemi: tõhus põlemine ja kasutajasõbralikkus. See hõlmab vibratsiooni, sõiduki juhitavuse, kütuse kättesaadavuse, kolvi keskmise kiiruse, vastupidavuse, mootori määrimise, väntvõlli pöördemomendi ning süsteemi lihtsuse ja töökindluse kaalutlusi. See avalikustamine kirjeldab uuenduslikku 4-taktilist mootorit, mis tagab samaaegselt töökindluse, tõhususe ja madala heitgaasi ühes konstruktsioonis.