Disainiajakiri
Disainiajakiri
Bränding

Peace and Presence Wellbeing

Bränding Peace and Presence Well-being on Ühendkuningriigis asuv tervikliku teraapia ettevõte, mis pakub selliseid teenuseid nagu refleksoloogia, holistiline massaaž ja reiki keha, vaimu ja vaimu noorendamiseks. Brändi P&PW visuaalne keel põhineb soovil kutsuda esile rahulik, rahustav ja lõõgastav olek, mis on inspireeritud nostalgilistest lapsepõlvemälestustest loodusest, lähtudes konkreetselt jõekallastel ja metsamaastikel leiduvast taimestikust ja loomastikust. Värvipalett on saanud inspiratsiooni Gruusia vee omadustest nii nende algses kui ka oksüdeeritud olekus, võimendades taas möödunud aegade nostalgiat.

Raamat

The Big Book of Bullshit

Raamat Väljaanne Big Book of Bullshit on tõe, usalduse ja valede graafiline uurimus, mis on jagatud kolmeks visuaalselt kõrvutatud peatükiks. Tõde: illustreeritud essee pettuse psühholoogiast. The Trust: visuaalne uurimine usalduse mõistest ja The Lies: illustreeritud jama galerii, mis kõik on tuletatud anonüümsetest pettusetunnistustest. Raamatu visuaalne küljendus on saanud inspiratsiooni Jan Tschicholdi "Van de Graafi kaanonist", mida kasutatakse raamatukujunduses lehe jagamiseks meeldivates proportsioonides.

Mänguasi

Werkelkueche

Mänguasi Werkelkueche on soole avatud tegevuste tööjaam, mis võimaldab lastel sukelduda vabasse mängumaailma. See ühendab endas lasteköökide ja tööpinkide vormilised ja esteetilised omadused. Seetõttu pakuvad Werkelkueche mitmekesised mänguvõimalused. Kumerat vineerist töötasapinda saab kasutada valamuna, töökojana või suusanõlvana. Külgmised sektsioonid pakuvad hoiu- ja peiduruumi või küpsetavad krõbedaid rulle. Värviliste ja vahetatavate vahendite abil saavad lapsed oma ideid realiseerida ja mänguliselt täiskasvanute maailma jäljendada.

Valgustusesemed

Collection Crypto

Valgustusesemed Crypto on modulaarne valgustuskollektsioon, kuna see võib laieneda nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt, olenevalt sellest, kuidas iga konstruktsiooni moodustavad üksikud klaasielemendid jagunevad. Disaini inspireerinud idee pärineb loodusest, meenutades eelkõige jää stalaktiite. Krüptoesemete eripära seisneb nende elavas puhutud klaasis, mis võimaldab valgusel väga pehmelt mitmes suunas levida. Tootmine toimub täielikult käsitsi valmistatud protsessi abil ja lõppkasutaja otsustab, kuidas lõplik installatsioon koostatakse, iga kord erineval viisil.

Kunstifotograafia

Talking Peppers

Kunstifotograafia Nus Nousi fotod näivad kujutavat inimkehasid või nende osi, tegelikkuses tahab neid näha vaatleja. Kui me jälgime midagi, isegi olukorda, siis me jälgime seda emotsionaalselt ja seetõttu laseme end sageli petta. Nus Nousi piltidel on ilmne, kuidas ambivalentsuse element muutub mõistuse peeneks töötluseks, mis viib meid reaalsusest eemale, et viia meid kujuteldavasse sugestustest koosnevasse labürinti.

Klaaspudelis Mineraalvesi

Cedea

Klaaspudelis Mineraalvesi Cedea veekujundus on inspireeritud Ladini Dolomiitidest ja legendidest Enrosadira loomuliku valguse nähtuse kohta. Tänu oma ainulaadsele mineraalile süttivad Dolomiidid päikesetõusul ja päikeseloojangul punaka, põletava tooniga, andes maastikule maagilise õhkkonna. "Sarnastab legendaarset maagilist roosiaeda", püüab Cedea pakend tabada just seda hetke. Tulemuseks on klaaspudel, mis muudab vee üllatavalt säravaks ja säravaks. Pudeli värvid on mõeldud meenutama mineraali roosipunases ja taevasinises suplevate Dolomiitide erilist kuma.