Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kaelakee

Extravaganza

Kaelakee Elegantne kollikas, mis on inspireeritud ruffidest, iidsetest kaelakaunistustest, mida saate näha paljudel XVI ja XVII sajandi kaunitel maalidel. Iseloomustab kaasaegne ja kaasaegne disain, lihtsustades tüüpilist ruffide stiili, püüdes muuta selle moodsaks ja kaasaegseks. Keerukas efekt, mis annab kandjale elegantsi, võimaldab mustade või valgete värvide kasutamine paljusid kombinatsioone moodsa ja puhta kujundusega. Üheosaline kaelakee, elastne ja kerge. Mitteväärismaterjal, kuid kõrgmoe muljetavaldava kujundusega, mis muudab selle kollase mitte ainult juveeliks, vaid uueks kehakaunistuseks.

KujundusĂĽrituste Programm

Russian Design Pavilion

Kujundusürituste Programm näitused, ideekonkursid, töötoad, haridusliku disainiga seotud nõustamis- ja kirjastamisprojektid, mille eesmärk on reklaamida vene disainereid ja kaubamärke välismaal. Meie tegevus stimuleerib venekeelseid disainereid täiustama oma teadmisi ja oskusi rahvusvaheliste projektide kaudu ning aitab neil mõista oma rolli disainikogukonnas, kuidas oma tooteid reklaamida ja muuta need konkurentsivõimeliseks ning luua tõelisi uuendusi.

Paravent

Positive and Negative

Paravent See on toode, mis toimib samal ajal funktsioonina ja iluna ning on vürtsitatud vihjega kultuurile ja juurtele. „Positiivne ja negatiivne” paravant toimib reguleeritava ja liikuva privaatsustõkkena, mis ei ulatu välja ega sega ruumi. Islami motiiv annab pitsiliku efekti, mis on Coriani / Vaigu materjalist lahutatud ja vastupidi. Sarnaselt yin yangiga on halbades alati natuke head ja heades alati natuke halbu. Kui päike loojub positiivsele ja negatiivsele, on see tõeliselt särav ja geomeetrilised varjud värvivad ruumi.

Kokteilibaar

Gamsei

Kokteilibaar Kui Gamsei 2013. aastal avas, tutvustati hüper-lokalismi tegevusvaldkonnale, mis seni oli piirdunud peamiselt toidumaailmaga. Gamsei's on kokteilide koostisosad kas metsikult söödetud või kasvatatud kohalike arteesia põllumeeste poolt. Baari sisustus on selle filosoofia selge jätk. Nii nagu kokteilid, hankis ka Buero Wagner kõik materjalid kohalikelt ja töötas tihedas koostöös kohalike tootjatega eritellimusel valmistatud lahenduste tootmiseks. Gamsei on täielikult integreeritud kontseptsioon, mis muudab kokteili joomise sündmuse uudseks elamuseks.

Mereandide Pakendid

PURE

Mereandide Pakendid Selle uue tootevaliku kontseptsioon on "vaba". Lihtsamalt öeldes lõime ebaharilikult pingevaba kujunduse. Tavaliselt on konserveeritud mereandide jaoks tumedad ja räpased pakendid, meie disain on optilisest ballastist vaba. Teisest küljest on see valik ka allergikutele ja toidutundlikele inimestele. Nii et see tundub peaaegu tahtlikult mingisugune meditsiiniline. Müük algas 2013. aasta jaanuaris ja on äärmiselt edukas. Jaekaubanduse tagasiside on järgmine: oleme väga kaua oodanud hea väljanägemise ja läbimõeldud kontseptsiooni. Klient armastab seda.