Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pross

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Pross Objekti märk ja väliskuju võimaldavad muuta ornamendi uut kujundust. Elavas looduses muutub üks periood teiseks. Kevad järgneb talvele ja hommik tuleb pärast ööd. Muutuvad ka värvid, aga ka atmosfäär. See piltide vahetamise ja vaheldumise põhimõte tuuakse esile «Aasia metamorfoosi» kaunistuste kollektsioonis, kus kaks erinevat olekut, kaks piiramatut pilti peegelduvad ühes objektis. Konstruktsiooni liikuvad elemendid võimaldavad muuta ornamendi iseloomu ja välimust.

Projekti nimi : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Disainerite nimi : Victor A. Syrnev, Kliendi nimi : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Pross

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.