Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sõrmus

The Empress

Sõrmus Fantastiline ilukivi - pürope - selle olemus toob suursugususe ja pidulikkuse. See on ilu ja ainulaadsus kivi tuvastatud pilt, mis on mõeldud tulevikus kaunistamiseks. Kivi jaoks oli vaja luua ainulaadne raam, mis teda õhku kannaks. Kivi tõmmati kaugemale selle hoidvast metallist. See valem sensuaalne kirg ja atraktiivne jõud. Oluline oli hoida klassikalist kontseptsiooni, toetades ehte tänapäevast tajumist.

Projekti nimi : The Empress, Disainerite nimi : Victor A. Syrnev, Kliendi nimi : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Empress Sõrmus

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.