Disainiajakiri
Disainiajakiri
Disain / Müüginäitus

dieForm

Disain / Müüginäitus Näitus "dieForm" on nii innovaatiline nii kujunduse kui ka uudse tegevuskontseptsiooni abil. Kõik virtuaalse müügisalongi tooted on füüsiliselt ekraanil. Külastajaid ei sega toote eest ei reklaami- ega müügipersonal. Lisateavet iga toote kohta leiate multimeediumekraanidelt või QR-koodi kaudu virtuaalsest müügisaalist (rakendus ja veebisait), kus tooteid saab ka kohapeal tellida. Kontseptsioon võimaldab tutvustada põnevat tootevalikut, rõhutades samas toodet, mitte kaubamärki.

Projekti nimi : dieForm, Disainerite nimi : Gessaga Hindermann GmbH, Kliendi nimi : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Disain / Müüginäitus

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.