Disainiajakiri
Disainiajakiri
Golfiklubi Salong

Birdie's Lounge

Golfiklubi Salong Golfiklubi puhkeala oli projekteeritud ja ehitatud 6 nädala jooksul, avamispäevaks. See pidi olema ka ilus, funktsionaalne salongina ja sobiv juhuslike golfivõistluste auhinnatseremooniate ja muude väiksemate ürituste jaoks. 3-küljelise klaaskasti jaoks golfiväljaku keskel toob selline lähenemisviis baarisse rohelised, taeva ja mõne golfimõiste, sisustuse värvides ja raja peegeldused mosaiikpeegli tagumises ribas. Vaated väljastpoolt on väga osa sisekujundusest ja kogemusest.

Projekti nimi : Birdie's Lounge, Disainerite nimi : Mario J Lotti, Kliendi nimi : Montgomerie Links Golf Club.

Birdie's Lounge Golfiklubi Salong

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.