Disainiajakiri
Disainiajakiri
Restoran

Lohas

Restoran Mässu loendur Urban Beat'ile. Baas asub tiheda liiklusega ristmikul. Üldise ruumilise planeeringu eesmärk on luua rahulik ja rahulik tempo, mis justkui ajendaks aeglustama ja kiiretempolises linnaelus nautima iga hetke siin ja praegu. Keskmise planeerimise kaudu moodustatud avatud ruum jagab ruumi erinevate funktsioonide alusel. Toteemilaadsed ekraanid lisavad õrnale ruumilisele õhkkonnale pisut kaasasündinud mängulisust.

Projekti nimi : Lohas, Disainerite nimi : Yu-Wen Chiu (Vita), Kliendi nimi : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Restoran

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.