Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tänava Pink

Ola

Tänava Pink See pink, mis on kujundatud ökodisaini strateegiaid järgides, viib tänavamööbli uuele tasemele. Samavõrd kodus kui linna- või looduskeskkonnas loovad vedelikuvoolikud ühe pingi piires mitmesuguseid istevõimalusi. Kasutatavateks materjalideks on aluse ümbertöödeldud alumiinium ja istme teras, mis valitakse nende taaskasutatavate ja vastupidavate omaduste tõttu; sellel on särav ja vastupidav pulbervärvitud viimistlus, mis sobib ideaalselt välistingimustes kasutamiseks kõigil ilmadel. Kujundanud Mehhikos City: Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman ja Karime Tosca.

Projekti nimi : Ola, Disainerite nimi : Diseno Neko, Kliendi nimi : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Tänava Pink

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.