Disainiajakiri
Disainiajakiri
Konsool

Qadem Hooks

Konsool Qadem Hooks on kunstiteos, mille konsoolifunktsioon on inspireeritud loodusest. See koosneb erinevatest värvitud rohelistest vanadest konksudest, mida kasutati koos Qademiga (vana puust muula sadul seljaga) nisu vedamiseks ühest külast teise. Konksud kinnitatakse vana nisu viljalaua külge alusena ja viimistletakse klaaspaneeliga peal.

Projekti nimi : Qadem Hooks, Disainerite nimi : May Khoury, Kliendi nimi : Badr Adduja.

Qadem Hooks Konsool

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.