Disainiajakiri
Disainiajakiri
Aroomi Hajuti

Magic stone

Aroomi Hajuti Magic Stone on palju enamat kui kodumasin, suudab luua maagilise atmosfääri. Selle kuju on inspireeritud loodusest, mõeldes kivile, mis on jõe veega tasandatud. Veeelementi tähistab sümboolselt laine, mis eraldab ülaosa alakehast. Vesi on selle toote põhielement, mis atomiseerib ultraheli abil vett ja lõhnaõli, luues külma auru. Lainekujundus on loodud atmosfääri loomiseks läbi LED-valguse, mis muudab sujuvalt värve. Kaane paitamine aktiveerib mahutavuse nupu, mis juhib kõiki funktsioone.

Projekti nimi : Magic stone, Disainerite nimi : Nicola Zanetti, Kliendi nimi : Segnoinverso Srl.

Magic stone Aroomi Hajuti

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.