Disainiajakiri
Disainiajakiri
Noahoidja

Only Right Here

Noahoidja Alates kaheteistkümnendast sajandist dokumenteeriti esimesed härjavõitlused näitlemise või avaliku vaatemänguna. Tänapäeval on inimeste teadvuse ärkamine sümptom üldisest globaalsest hinnangust, olles jumaliku olemuse osalised, oleme tervik. "Ainult siinsamas" sümboliseerib uut ajajärku, kus toimub agressiivse tegevuse väljasuremine, kehastades endisele kultuuripühale, ja suurt evolutsiooni sammu humanistlikul tasandil.

Projekti nimi : Only Right Here, Disainerite nimi : Alan Saga, Kliendi nimi : Alan Saga.

Only Right Here Noahoidja

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.