Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohene Loomulik Huulte Suurendamise Seade

Xtreme Lip-Shaper® System

Kohene Loomulik Huulte Suurendamise Seade Xtreme Lip-Shaper® System on maailmas esimene kliiniliselt tõestatud ohutu kosmeetiline kodus kasutatav huule suurendamise seade. See kasutab huulte kontuurimiseks ja laiendamiseks hetkega 3500-aastast hiina keppimismeetodit - teisisõnu imemist - koos täiustatud huulevormija tehnoloogiaga. Kujundus loob hingematva ühe- ja kaherealise alahuule, nagu Angelina Jolie. Kasutajad saavad üla- või alahuuli eraldi tugevdada. Kujundus on ehitatud ka selleks, et tõsta Amori vibu kaared, täita huulehunnikud vananeva suu nurkade tõstmiseks. Sobib mõlemale soole.

Projekti nimi : Xtreme Lip-Shaper® System, Disainerite nimi : Thienna Ho Ph.D., Kliendi nimi : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Kohene Loomulik Huulte Suurendamise Seade

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.