Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kombatav Kangas

Textile Braille

Kombatav Kangas Tööstuslik universaalne žakaarmadratsitekstiil, mida peetakse pimedate tõlkijaks. Seda kangast saavad lugeda hea nägemisega inimesed ja see on mõeldud neile, kes aitavad nägemist kaotavaid või nägemisprobleeme omavaid pimedaid inimesi; et õppida punktkirjasüsteemi sõbraliku ja tavalise materjaliga: kangaga. See sisaldab tähestikku, numbreid ja kirjavahemärke. Värve ei lisata. See on halli skaalal toode, mis on valguse tajumise põhimõte. See on sotsiaalse tähendusega projekt, mis ulatub kaugemale äritekstiilidest.

Projekti nimi : Textile Braille, Disainerite nimi : Cristina Orozco Cuevas, Kliendi nimi : Cristina Orozco Cuevas.

Textile Braille Kombatav Kangas

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.