Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mantel, Mis Võib Olla Muudetav,

Eco Furs

Mantel, Mis Võib Olla Muudetav, Mantel, mis võib olla 7-ühes, on inspireeritud hõivatud karjäärinaistest, kes valivad ainulaadse, ökoloogilise ja funktsionaalse igapäevase garderoobi. Selles tõlgendatakse vana, kuid jällegi trendikat Skandinaavia Rya Rug tekstiili kaasaegsel viisil, mille tulemuseks on sobivad villased rõivad, mis on oma tööomadustelt nagu karusnahad. Erinevus on detailsuses ning looma- ja keskkonnasõbralikkuses. Aastate jooksul on öko karusnahku katsetatud erinevates Euroopa talvekliimates, mis on aidanud selle karvkatte ja teiste hiljutiste tükkide omadusi täiuslikuks muuta.

Projekti nimi : Eco Furs, Disainerite nimi : Heli Miikkulainen-Gilbert, Kliendi nimi : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Mantel, Mis Võib Olla Muudetav,

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.