Disainiajakiri
Disainiajakiri
Istekoht Transiitreisijatele

Door Stops

Istekoht Transiitreisijatele Door Stops on disainerite, kunstnike, ratturite ja kogukonna elanike koostöö, et täita tähelepanuta jäetud avalikud ruumid, näiteks transiidipeatused ja vabad partiid, istumisvõimalustega, et muuta linn meeldivamaks kohaks. Ühikutele on kavandatud pakkuda olemasolevale ohutumat ja esteetiliselt meeldivat alternatiivi. Sellega on infundeeritud kohalike kunstnike tellitud suured avaliku väljapaneku väljapanekud, mis pakuvad sõitjatele hõlpsasti tuvastatavat, turvalist ja meeldivat ooteala.

Projekti nimi : Door Stops, Disainerite nimi : Craig L. Wilkins, Kliendi nimi : Detroit Community Design Center.

Door Stops Istekoht Transiitreisijatele

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.